PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Nerocular bi el atıverin lütfen

xp sp2 li windowsumu daha bir gün olmadı ancak neroda problem yaşıyorum.birçok sürümünü kurmama rağmen aynı hatayı veriyo yani nerosmart.exe başlama hatası neden olabilir.program açılıyo ama 15 dakika sonra açtığımda ekrana bu yazı geliyo ve hiç kullanamıyorum.daha önce olmamıştı.regedit ten temizledim ve bidaha kurdum aynı abiler kafayı yiycem format çözüm olurmu

sp2 yi her zaman için temiz yeni kurulmuş bi windowsa yüklemen gerekir. aksi takdirde bir çok sorunla karşılaşman doğal.

New_and_Old
    Misafir

yaw benım yazdıgım yazı nereye gitti ya! Neyse tekrar anlatayım o sp2nın wınd sonradan eklenmesınden hata verıyor. format at tekrar kur sıstemı en baştan yuklersen nero hata vermez. aslında hatayı nero degıl sp2 verıyor. yada başka bı altarnatıf neronun eskı versıyonu 5 boyle bı hata vermıyor bıldıgım kadarıyla sp2de. ama emın degılım.

NeroSmart sorun veriyor ama onun yerine Başlat-Programlar-Nero daki Nero Burning Rom programını kullan.Gideceğin yere sorunsuz çözümdür

windows installer dosyası bozuk. Yeni version installer 3.1 www.microsoft.com dan yükleyebilirsiniz...

Benzer Başlıklar

1. AMD! lütfen!.
    mcinali tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.11.2006, 17:56
  2. virüs galiba bi el atıverin
    kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.08.2006, 17:01
  3. lütfen yardım
    crazylover tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1