PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayar kapanmıyor!!!

ben WİNDOWS XP kullanıyorum.bilgisayarı kapatı tıkladığımda bilgisayar kapanmıyor.sanırım bunu bios tan ayarlıyorduk.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum...

Windows XP’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

ya daaaaa

denetim masasında güç seçenekleri var, güç seçeneklerini aç, APM seçeneği varsa onu tıkla, oradanda gelişmiş güç yönetimi desteğini etkinleştir seçeneğini tıkla

umarım çözülüR

New_and_Old
    Misafir

Bios a gir power kısmında power on lan fılan secenekler var onlardan bırı aktıftır.

ya dediklerinizi denedim ama işe yaramadı.şimdi kapata tıklıyom ama yeniden başlatıyo bilgisayarı.sorunum tam bu yani.

bilgisayarım sağ tıkla özelliklere gir gelişmiş>başlangıç ve kurtarma bölümünden otomatik yeniden başlat falan yazar o kutuyu kapat.bu sayede bilgisayarın tekrar açılmasına neden olan hatayı görebilirsin.bir mavi ekran çıkacak ve hatayı yazacak onu bize söylersen çözüm bulabiliriz

Benzer Başlıklar

1. bilgisayar kapanmıyor
    desynch tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 23.02.2007, 12:33
  2. Bilgisayar kapanmıyor
    raven01 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 21.09.2004, 21:07
  3. bilgisayar kapanmıyor....
    aliok tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4