+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Video Capture programı arıyorum
-
21.09.2005 12:27 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ankara
Video Capture programı arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Ben mini dv (JVC) kameradan bilgisayara aktarım yapıp vcd yapabileceğim, kullanımı kolay TÜRKÇE bir program arıyorum. Böyle bir program varmıdır. Varsa adı, sürümü ve mümkünse link seririseniz sevinirim. WinXp Pro Sp2 kullanıyorum.
-
21.09.2005 13:16 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
Türkçe arıyorsanız Windows movie maker programını kullanın . Nero programı ile VCD yapabilirsiniz. ayrıca www.shurzan.cjb.net sitesinden TÜRKÇE ye çevrilmiş virtualdup ÜCRETSİZ programı ile capture işlemlerini yapabilirsiniz.Kaliteli program arıyorsanız Pinnacle 8 veya 9 programı ile çok kaliteli VCD ler üretebilirsiniz...
-
21.09.2005 13:20 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ankara
Kimseden cevap gelmediğine göre galiba böyle bir program yok
-
21.09.2005 13:23 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ankara
teşekkürler dostum, galiba aynı anda yazmışız mesajı
-
21.09.2005 13:31 #5
Bu programların Türkçe dil desteği yok ama kullanımları o kadar karışık değildir.
------------------------------------------------------------
Zwei-Stein
Alışılmadık bir arayüze sahip olan bu karşın çok
kuvvetli bir video işleme yazılımıdır.
DV kameralardan görüntü alabilir.
---------------------------------------------------------
Ulead Video Studio 9
Video ve ses dosyalarınızı düzenleyebileceğiniz mükemmel bir uygulama.
Programla bilgisayarınızda bulunan veya kameranızdan aldığınız video dosyasına efektler uygulayabilir, ses ekleyebilir üzerine yazı yazabilir ve şekil çizebilirsiniz. Hazırladığınız dosyayı DVD, VCD, PDA gibi aygıtlarda izlenebilecek şekilde kaydedebildiğiniz gibi internet üzerinden e-mail ile paylaşabilir, video albümleri oluşturabilirsiniz.
-------------------------------------------------------
Pinnacle Studio Version 9.3
Video işlemede devrim yaratan bu yazılım, video programları arasında lider. Videolarınızı istediğiniz yerden kesebilir, video dosyalarınıza istediğiniz yerden müzik ekleyebilir, istediğiniz yerden efektler ekleyebilirsiniz. Program kısıtlamalı olmasına rağmen, işlediğiniz video dosyalarını kaydedebilirsiniz. Dilerseniz, kendi çektiğiniz video kasetlerinizi kendi kameranız ile bilgisayarınıza aktarabilir ve cd'ye yazabilirsiniz. Programın kısıtlanmamış özelliği ise, resimlerinizi çeşitli efektlerle süsleyip video dosyası yapabilmeniz ve video dosyalarınızı DVD, VHS, SVHS, VHS-C, SVHS-C formatlarında kaydedebilmeniz.
----------------------------------------------------------
NOT: Linklerdeki programlar deneme versiyonlarıdır. Freeware bir yazılım istiyorsanız virtualdup kullanabilirsiniz.
Benzer Başlıklar
-
İyi bir video düzenleme programı arıyorum...
Byantivirus tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 25.04.2008, 15:25 -
resim video capture programı
st_anger tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.04.2006, 14:33 -
Video Capture Programı Lütfen Yardım
bingo1 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 14.03.2006, 14:26 -
video capture
turexx tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 22.06.2005, 14:53 -
Güzel bir video düzenleme programı arıyorum
50Kurus tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 14.05.2005, 01:38

Alıntıyla Yanıtla

hangi antivirüs programı kullanabilirim
Bugün, 15:57 / Yazılım