PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan EXE.DOSYALARI KAFAYI YEDİ

Benim makinaya win parite diye bi virüs bulaşmıştı şükür virüsü temizledik ama şimdine makinada ki exe dosyaları ne cd lerdeki prog. setupları çalışıyo hadi makinadakileri anladıkta cd dekiler nasıl bozuldu aklım almıyo hiçbi cd deki exe dosyası çalışmıyo bi ms-dos ekranı gelip gidiyo napacam.

Tek çaren format, 5 saat uğraşcağına, 25 dk uğraş.

W32.Parite B virusu Bu Virus Tüm exe Dosyalarına Zarar Verip Kullanılamaz Hale Getiriyor Güvenli Kipte Dahil Silmiş Olsanız Programlarınız Hasar Gördüğü İçin Yeniden Yüklesenizde Düzgün Çalışmayacaktır Tune Up Ultilites 2006 Yazılımını Kullanabilir Hasar Görmüş Dosyalarını Düzenleyebilirsin (Bu Uygulamanın Pek İşe Yarayacağını Sanmıyorum ) registry Repair programları Kullanabilirsin Eğer Bunlarda Olmassa Temiz Bir Windows Kurup Bu Beladan Kurtulmak Ayrıca Her Formattan Sonra Sistemi Geri Yüklemeyi Kapatın

hadi makinadakileri anladıkta cd dekiler nasıl bozuldu aklım almıyo hiçbi cd deki exe dosyası çalışmıyo
    Demekki siz o cd'yi yazmadan önce virüs aktifmiş. Zaten dosyalar hemen bozulmuyor bir mütted sonra çalışmamaya başlıyor.

Bu virüsü bi kaç gün önce bi forumdan bi arkadaşın yardımıyla sildim zannediyodum o zaman ben bi format atacam başka çare yok oyunların save gamelerinede bulaşmışmıdır bu illet yedeğini alsm bişi olurmu acaba delirecem.Bundan en iyi hangi virüs prog. ile korunabilirim.Siz ne tavsiye edersiniz.

Benzer Başlıklar

1. dosyalari şifreleme
    sibera tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 08.12.2006, 18:21
  2. SIS Dosyalari
    JaMaL tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.08.2006, 12:57
  3. Dreamweaver popup menu (Kafayi yemek uzereyim)
    hakmir tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Son Mesaj: 25.04.2006, 02:26
  4. MF1 ve MF2 uzantılı dosyalari acmak
    bykaya tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 16.11.2005, 14:19
  5. ms gizli dosyalari
    gej tarafından Windows İpuçları forumunda
    Son Mesaj: 23.11.2002, 13:39