+ Başlığa Yanıt Yaz
15 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
Başlık: donma sorunu
-
06.11.2005 18:46 #6
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Advanced Dungeons&Dragons
Yılan hikayesine döndü ama en sonunda silmeyi başardım güvenli kipte ama sorunlar bitmedi çare olamadı hala aynı şey devam ediyor Kaspersky ile bilgisayarımı tarattığımda 16 tane bozulmuş dosya haberi veriyor ama onarmayı denemiyor ve tehdit unsuru olarak görmüyor bu bozuk dosyalar aynı zamanda Kaspersky'a bir açıklama bırakmıyor tekrar güvenli kipte silersem bir sorun yaratır mı?
Biri yardım etmeyi dener mi??
-
06.11.2005 19:18 #7
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- sivas
kardes guvenli kipte sildigin halde dosya geri yukleme yapıyorsa bu dosyadan kurtulamassın sanıyorum dosya win dosyasının onemli bir parçası olarak gozukuyo demekkı bence herturlu yolu yapıp soruna çare bulamıyorsan drk_m nin format fikrine katılıyorm
-
06.11.2005 23:56 #8
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
sanırım anlatamadım o dosyadan sonunda güvenli kipte kurtuldum girdim sildim hiç bir şeyde beni engelleyemedi hakikaten gıcık birşey normal oturumdayken geri dönüşüm kutusundan silip attıktan/kazıdıktan sonra bile kendini geri yüklüyor ama daha başka trojanlarda var makinada sanırım yoksa kendini geri yüklemesi o kadar kolay değil onu geri yükleyen bir şey var 16-17 bozuk dosya hala makinada ve kaspersky bunları bir tehdit unsuru olarak görmüyor ve sorunlar azalmakla beraber devam ediyor silersem sorun olur mu cılkını çıkartır mıyım diyorum makinanın??...Neyse 2 hafta dayansın sonra direkt format...sağolun...
şu ana kadar makinamdan çıkan şeylerin listesi:
"TimeSink" ve "TimeSinc" adlı iki adware(Kaspersky tarafından tespit edildi),"TRlibe.dll" diğer adıyla TR.Pakes14 isimli trojan(AntiVir tarafından tespit edildi),saldırgan davranan "_iu14D2N.tmp" girdili bir temp dosyası (Kaspersky tarafından tespit edildi) ve "tsd32.dll" dosya girdili programlarca tanımlanamayan ama kendini "DSP GROUP,Inc Encod..." olarak tanıtan-kanımca- bir hydra...
-
26.11.2005 00:11 #9
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
C:\System Volume Information\_restore{BCC7A3B0-7F6C-45CB-9345-4F49A4D0FE67}\RP103\A0204558.exe
Win32/Adware/adinstaller
tüm sistemin kısılmasının sorumlusu bu adware en sonunda NOD 32'yi yükledim (30 günlük deneme süreci) sistemim şu an rahat...yardımlarınız için teşekkürler active scan'de çare olmadı en sonunda birilerine danışa danışa buldum...
NOD 32'yi bu adresten indirebilirsiniz 2.5.1.1 sürümüydü galiba bende ki...
www.inndir.com
-
26.11.2005 13:13 #10
- Katılım Tarihi
- 2005
Slm Kardes..
Problemini Cozmek Cok Basit..
Simdi iyi Dinle..
Kardes Senin Bu Virus Girdigin Bir Adult siteden veya trojanli siteden Veya bir baskasinin sana gonderdigi Program veya dosyadan bulasan bir Program..
Direkt olarak kendini kayit defterine Atmis.
Sen ne kdar o dosyayi silsende bilgisayara reset atinca tekrar yukluyor senin haberin yokken deilmi?
ilk basta yapman gerekenleri soluyum...
Baslat==>Calistir==>msconfig yaz ve Baslangica tikla ordan senin bu sildigin dosyanin uzantisini iptal et ve baslangicta o dosyayi isleme sokmasin..
Daha Sonra pc kapatmadan Baslat ===>Calistir===>Regedit yaz.
Daha sonra Ctrl+F ile virusun ismini yaz arat eger bulursa virusu regeditten vurusun oldugu yeri sil ama dikkat et anahtari silme sadece adresi sil...
Kolay GeLe...!
Benzer Başlıklar
-
Donma sorunu
whiteman245 tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 02.03.2011, 00:59 -
Prog dvb Görüntü donma sorunu!!
afocen tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 27.07.2006, 17:52 -
takılma donma sorunu
sonofisiris tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 27.07.2006, 14:11 -
bilgisayarda donma sorunu!!
mesutugur73 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 15.03.2006, 14:24 -
donma sorunu
jari tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 06.02.2006, 20:46

Alıntıyla Yanıtla

HDD Protek | Açılış Şifresi Kaldırma....
Bugün, 15:20 / İnternet, Ağ ve Güvenlik