PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: programlar

Varsayılan programlar

merhaba arkadaşlar
    windows xp kullanıyorum
    bilgisayarıma kurulu programı kopyalayıp başka bilgisayarda nasıl çalıştırabilirim 2 tane bilgisayar var birnde kurulu çalışan program var ama cd yok birdaha kurma imkanım yok bunu yedeklemek te istiyorum nasıl yapabilirim : :wink:

Varsayılan Re: programlar

ben pek anlamam ama benim ilk bilgisayarımda olan bir kurulu dosya vardı arkadaş açtı.Kafayı aldı götürdük onun pcye taktık bende çalıştığından daha verimli çalıştı :wink: zaten 2 yıl geçti hala sökme yapamam ama acayip dağıtırım :lol: Sonra cd ye aktarıcı aldık birşey lazım olunca kapı kapı dolaşıp onu kullanıyoruz... :roll:
    Herkeze
    KOLAY GELSiN...

yaw arkadaşım sende cd raytır warsa bi cd al o programları o cd ye yazdır ondan sonra diğer bilgisayara aktar

bak arkadaşım şimdi şöyle;

programa göre değişir.Eğer bahsi geçen program registry kayıtları vs sorguluyorsa çalıştırmazsın örnek adobe yazılımları.Ama böyle değilse,yani en basitinden iki öblümlü harddiskte format atttıktan sonra program tekrarr kurmaya gerek kalmadan çalışıyorsa direk klasörü cdye atarak bunu yapabilirsin.Ya da işte nasıl göndereceksen.Örnek olarak macromedianın yazılımları gösterilebilri buna da.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

programın klasörünü flash belleğe yada cd ye kopyalayıp, başka bilgisayarda çalıştırabilirsin.

Benzer Başlıklar

1. En iyi programlar...
    akrepkral tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 17.04.2009, 12:30
  2. Programlar takılıyor
    elektrog tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.04.2006, 18:42
  3. PROGRAMLAR
    emreemre tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1