PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: CW nasıl silinir,

Varsayılan CW nasıl silinir,

CW adında bir chat programı yukledir silmeye çalıştığımda tıpkı deepfreez gibi şifre istiyor ve silmeme izin vermiyor ,denetim masasında da gözükmüyor bunu nasıl silebilirim

Varsayılan uninstaller

Sevgili kardeşim deep freeze ve bu tip programları bilinçsiz ve yeterli ingilizce bilgisine sahip olmadan yükleyince silmek için ancak bazı un-install yazılımları gerekiyor maalesef.kesinlikle format deneme zaten atamazsın.ben win step uninstaller i tavsiye ediyorum...selamlar

Bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemeden önce o program hakkında yeterince bilgi sahibi olmalısınız. Aksi takdirde bu gibi olumsuz durumlarda kalır, zor duruma düşersiniz.
    Bilgisayarınıza yüklediğiniz herhangi bir yazılımı silemediğiniz veya silerken sorun çıkarttığı takdirde aşağıdaki programlardan faydalanabilirsiniz..
    Bilgisayarınızdaki herhangi bir dosyayı bazen silerken hata verir ve dosyabın silinemeyeceği uyarısını verir. Yükleyeceğiniz WhoLockMe yazılımı ile silmeniz istediğiniz klasöre gelip sağ tuş WhoLockMe ikonuna tıklıyorsunuz. Bu şekilde o yazılım hangi sebepten dolayı silinemediğini size belirtiyor. Silinmesine izin verilmeyen programı devre dışı bıraktığınız takdirde o programı rahatlıkla silebiliyorsunuz..

Benzer Başlıklar

1. bu virüs nasıl silinir
    china tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.11.2006, 13:52
  2. nasıl silinir
    microbe tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.08.2006, 11:54
  3. nasıl silinir????
    falcon_ms tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8