PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayar manyadı virüs var galiba n'apmalıyım???

Yaw dostlar bi sorun var bana geçen gün (4 gün önce) internet bağlandı 2 firewall (Zone Alarm 6.0 ve Sygate Personal Firewall Pro (PC Net Ekim sayısının verdiği)) iki tane de antivirüs (Microsoft Antispyware ve Ad-Aware SE Personal (Gene PC Net Ekim sayısının verdiği)) kurdum.İlk sefer normaldi sonra bilgisayar kendi kendine reset atmaya başladı ben de microsoft a.s. ile tarattım msn messenger plus ve msnle ilgili bişiler buldu remove dedim ama sorun gene devam ediyodu bende Xpyi yeniden kurdum.Xpyi kurdum bilgisayarın Chipset CDsi mi oluyo ne işte onu kurdum bide ekran kartı sürücüsünü.Bunun dışında sadece Pcnet CDlerini taktım bu sefer antivirüs olayını abarttım bütün Pcnet 2005 sayılarındaki ücretsiz antivirüsleri kurdum.bu kez de aşırı yavaşladı işte derken bazılarını sildim bugün internette gezerken bi anda bilgisayar kapandı noldu falan arkadan kabloyu yokladım çıkardım taktım kabloyu açtım bilgisayarı çalıştı ohhhh derken o mavi ekran!!!Unmountable boot volume gibi bişeyler dedi sonraki denemelerimde de aynı sonucu verdi 98i kurdum şu anda win98 kullanıyorum ama tabi çoğu programdan mahrumum (MSN Messenger en başta) Bi zamanlar bi yerden duymuştum ama hatırlamıyorum biosa virus saklanır falan böyle bişey olabilir mi olmazsa sorun ne olabilir nolur yardım edin :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbuL.

kardeş rahatlmak iştıosan format at derim....kolay gelsin

Onu denedim zaten :cry: hep aynı :cry:

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbuL.

baska hardisk kulanıosan onu tarat derımm...

arkadaş ilk olarak kendine virüs programı edin sonra virüs taraması yap virüs varsa çıkar ne olduğunu söyler.eğer bulamazsa senin pcnin kasası falan tozlanmış olabilir hade sana kolay gele.bak virüs çıkmazsa pcle ilgili biyere git uğraşsınlar

Benzer Başlıklar

1. galiba virüs
    microturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 15.02.2007, 13:49
  2. Msn Gitti Galiba :(
    _nkA tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 24
    Son Mesaj: 22.12.2006, 23:05
  3. MouseMX diye bir virüs var galiba bunun çözümü nedir ?
    turkishmasseur tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 30.08.2006, 15:38
  4. virüs galiba bi el atıverin
    kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.08.2006, 17:01
  5. galiba işlemcimde sorun var bilgisayar açılıyo ama...
    krizalid tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.02.2005, 01:49