PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan MSN error code 1603 ve 1635..

arkadaşlar herkese merhaba..MSN ile ilgili ilginç bir dsorun yaşıyorum..size kısaca anlatayım..

bilgisayarıma spyware girdi, onu temizlemeye uğraşırken arada MSN'i kaldırıp tekrar yüklemiştim, buraya kadar bir sorun yoktu..sonra spyware için hiçbir şey işe yaramadı ve ben de sistem geri yüklemeyi kullandım..şu anda bilgisayarım normale döndü ancak MSN'i kullanamıyorum..kaldırıp tekrar yükleyeyim dedim, bilgisayar kaldırmama izin vermiyor ve başlıkta vermiş olduğum hata kodlarını veriyor..1603 numaralı kod için MSN'in sitesinde birtakım çözümler önermiş ama işe yaramadı..ne yapmalıyım ??

bu arada denetim masasından kaldıramayınca sinirlenip manuel olarak sildim MSN'i.. :evil:

sözün özü şu anda ne MSN'i kurabiliyorum, ne kaldırabiliyorum, ne de kullanabiliyorum..

hata mesajı şöyle :

"MSN setup has failed with an error code 1635. Please got to MSN website and download the latest version of MSN Messenger.."

diğeri de aynı sadece hata kodu değişik..

unutmadan bu iki hata kodu MSN'in iki farklı versiyonunu yüklemeye çalışırken veriyor..yeni versiyonu yüklemeye çalışırken 1635, eskiyi yüklemeye çalışırken 1603 numaralı hata kodunu veriyor..

biraz karışık oldu ama kusura bakmayın..

yardımcı olursanız sevinirim..

işine yarar mı bilmem ama bende de msn hata veriyordu. Kendi yardım sitesindeki çözümleri de işe yaramamıştı.O ara internette forumlarda dolaşırken bir çözüm gördüm. Documents and.. /kullanıcı adın/application data/microsoft/msn messenger bu klasörü sil deniliyordu.Denedim ve işe yaradı :lol: Sen de dene istiyorsan...

olmadı..

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

Bilgisyarın Saat Ve Tarihini Kontrol et ve Bugune Göre Ayarla Yani Düzelt Bozuksa

Kolay Gelsin

Benzer Başlıklar

1. Parse error: syntax error, unexpected $end
    Generation tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 28.01.2010, 20:04
  2. cpu code loading error
    orhan60 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.06.2007, 14:13
  3. Error Z0001:internal error
    utaci tarafından Yazılım forumunda