PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Simgeler

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Varsayılan Simgeler

Bilgisayarıma bir simge programı yükledim ve varsayılan simgelerimi değiştirdim. Daha sonra beğenmedim programı programın kendi arayüzünden varsayılan simgeleri yükleyi tıklayıp programı bilgisayardan kaldırdım ama bazı simgeler hala windows'un orjinal simgelerine dönüşmedi. Bazılarını düzeltebildim ama winrar dosyalarının simgeleriyle yerel disk C: sürücüsünün simgesi hala değişmedi.
    Please Help meeee!!! :cry: [/b]

bilip bilmediğin seyleri yüklersen olacağı bu ee şöyle resim ile gösterirsen yardımcı oluruz

bilip bilmediğin seyleri yüklersen olacağı bu ee şöyle resim ile gösterirsen yardımcı oluruz

Bilgisayarıma bir simge programı yükledim ve varsayılan simgelerimi değiştirdim. Daha sonra beğenmedim programı programın kendi arayüzünden varsayılan simgeleri yükleyi tıklayıp programı bilgisayardan kaldırdım ama bazı simgeler hala windows'un orjinal simgelerine dönüşmedi. Bazılarını düzeltebildim ama winrar dosyalarının simgeleriyle yerel disk C: sürücüsünün simgesi hala değişmedi.
    Please Help meeee!!!
    www.tgtsoft.com 'dan stylexp'yi yükle. Stylexp'yi açınca Icons'a gel. Orada system cache seçili ise onu windows xp default'a çevir. Düzelmesi gerekir.
    :wink: :wink:

tune-up utilities 2006 programını da kullanabilirsin..
    www.tune-up.com

Benzer Başlıklar

1. simgeler uçtu
    Oxycodone tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 21.01.2007, 13:39
  2. gereksiz simgeler
    yuni tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.04.2005, 08:48
  3. XP'de Simgeler
    Aonghus tarafından Yazılım forumunda