PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Dünya markası Beko?
    Ders 1: Yerli malı alma.
    Ders 2: Yerli malı alacaksan yanında mendil de al, ağlamak için...
    Tam anlamıyla saçmalamışsın. Ne demek yerli malı alma?Sırf Yanında driver cd'si verilmedi diye bir firmanın kalitesini nasıl ölçersin? Yerli firmalar da en az yabancılar kadar iyi çalışıyorlar ve en azından yabancıların kalitesi ve donanım zenginliğine ulaşmak için çabalıyorlar. Laptop konusuna gelince, yerli olarak alabileceği en iyi markayı almış. Nitekim hergün öğütlenen toshiba bile sorun çıkartabiliyor. Daha 2 ay önce arkadaşın birinin laptop'un cd-rom'u bozuldu 1 ay sonra servisten geldi.
    Arkadaşlar bir Beko laptop aldım arkadaşdan ama ses ile ekran kart driverini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. modeli felan yazmıyor hiç bir yerinde...
    Hiçbirşey yapamazsan beko yekili servislerine başvur. Her satış yeri birşey yapmaz, üstelik başak yere gitmesin diye driveri yok bilmemne diyebilir.
    :wink:

1-Bir markanın kötülenmesini hiç sevmem.
    2-Beko yerli malı laptop yapmaya çalışıyor.Buda Türkiye için büyük bir başarı değilmi.
    3-Sizin gibiler yüzünden Türkiye pc konusunda kalkınamıyor.İlla gidip gavur malı alacaksın değilmi.
    4-Şunu sakın unutma bendede beko nun laptopu var ve gayet sorunsuz çalışıyor.Yaklaşık 1.5 yıl oldu.

mrb aman arkadaşlar ne arçelik nede beko lap topa bulaşmayın garantili olmasına rağmen hala sorunlarını bitiremedim ağız tadı ile kullanamadım sorun sorun 100 dolar aşağı aldım diye sevindim yandım yanıldım siz bilinen markalardan şaşmayın yerlimalı deyipte kanmayın pahalıdır var bi kıymeti ucuzdur vardır bir illeti moral bozukluğunamı yanarsın elindeki işlerinin kaldığınamı yoksa geçen zamanamı yorum sizin

mrb sen öyle san demekki sen kullanmıyor sadece bakıyorsun sadece webcam için yolladım garanti kapsamında servise 6 ay oldu her getirdiklerinde biryerinden arıza veriyor burda kurduruyor çalıştırtıyorum sorun çıkıyor geri teslim etmeden götürüyorlar yerli malı imiş bizi hep uyutup döküntü malları boyayıp satmadılarmı bunuda aynı yapıyorlar aman severek okşayarak aç kapat fazla üzerine yüklenme aynı bana dönersin allah korusun

waaaayyyyyyyyy dostum sende yandın sanırım inan ben mendil değil anamın yemenisi elimden düşmüyor sanada banada ALLAH kolay çıkış yolu nasip etsin aman ha aman ARKADAŞLAR aldığınız 100 lira pahalı olsun ama ne BEKO nede ARÇELİK olsun akıllı olmakta fayda var buraya yazan biziz ben teknik servislerle akraba oldum hep laptop dulu arızalı bozuk değişim istenen kolay gelsin elinde BEKO-ARÇELİK LAPTOPU olanlara

Benzer Başlıklar

1. Sata HDD Driveri
    Blue_Rabbit tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.11.2005, 10:23
  2. web cam driveri
    ahmetkaracan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.07.2005, 22:44
  3. infrared driveri bulamıyorum
    dammat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.04.2005, 16:10
  4. beko flat monitörler hakkındaki görüşleriniz?
    freeman27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.02.2004, 23:17
  5. TV Kartı Driveri
    MaFia tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.03.2003, 07:40