+ Başlığa Yanıt Yaz
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
Başlık: keyhook.exe nedir?
-
21.03.2010 10:49 #11
- Katılım Tarihi
- 2010
http://www.virustotal.com/
Bahsettiğiniz keyhook.exe dosyasını üstteki sitede bir taramadan geçirin ve mümkünse sonucu burada paylaşın.
Ayrıca HijackThis isimli programı kurup tarama yapın. Oluşturduğu raporu da aşağıdaki sitede analiz ettirin. (ve mümkünse log dosyasını buraya da ekleyin)
HijackThis'i buradan indirin: http://free.antivirus.com/hijackthis/
log dosyasını analiz edin: http://www.hijackthis.de/
-
22.03.2010 19:54 #12
allah rızası için yardım edin
[QUOTE=fotografik;1477355]Bahsettiğiniz keyhook.exe dosyasını üstteki sitede bir taramadan geçirin ve mümkünse sonucu burada paylaşın.
Ayrıca HijackThis isimli programı kurup tarama yapın. Oluşturduğu raporu da aşağıdaki sitede analiz ettirin. (ve mümkünse log dosyasını buraya da ekleyin)
HijackThis'i buradan indirin:
log dosyasını analiz edin:
kareşim ben keyhook.exe dosyasını bulamıyorum bulsam tarama filan herşeyi yapcamm
-
21.04.2011 10:10 #13
- Katılım Tarihi
- 2011
Keyhook.exe Sis Chipsetli Ekran Kartlarının yazılımıdır.
Merhaba arkadaşlar. "SIS (Silicon.Integrated.System) Compatible Super VGA keyboard daemon" Keyhook.exe içerik olarak 7 çeşit antivirüs programında tarattım ve hiçbiri herhangi bir risk göremedi. (Eset NOD32, Kaspersky, Bitdefender, F-Secure, Avast, Avira Antivir, McAfee) daha sonra bende araştırmaya koyuldum ve öğrendim ki sis chipsetli ekran kartı olan masaüstü ve dizüstü bilgisayarların içinde bulunan ve sağ alt köşede saatin yanında Yeşil-Beyaz Sis yazan simgenin exe adı imiş. Ben kapattım ama dediğim gibi herhangi bir risk görmedi bilgisayarım ve bu arada combofix ile de tarama yapmıştım o da herhangi bir sorun yazmadı keyhook.exe ile alakalı. Selamlar...
-
21.04.2011 10:16 #14
- Katılım Tarihi
- 2011
Fatih Bey Bilgisayarımın sol alt köşesinde Başlat butonuna tıklayın, ardından çalıştıra tıklayın. Çalıştır satırına msconfig.exe yazın ve açılan pencerede BAŞLANGIÇ satırına gelin. Başlangıç Öğesi: keyhook.exe ve Komut: C:\Windows\System32\keyhook.exe yazan satırın başındaki KUTUCUKTAKİ tiki kaldırın ve tamamı tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarındaki ekran kartı yazılımının exesinde sorun olduğu için bu hatayı alıyorsun. Bilgisayarın başlangıçta onu çalıştırmazsa bu hatayı almazsın ama illa çalışsın ve hata almayım diyorsan Ekran Kartının Güncel Yazılımı ve Sürücüsünü indir kur arkadaşım sorunun düzelir... Selamlar...
-
22.08.2011 13:14 #15
en iyisi format
Benzer Başlıklar
-
wlan,lan,turpak nedir?kuruluş kodu biz açılımı nedir?
gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 22.12.2009, 11:05 -
PATA nedir? SATA nedir? NCQ nedir?
KaDigitaL tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 01.08.2008, 17:21 -
alg.exe nedir?
turkl82 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.08.2004, 00:40 -
*.iso nedir?
dragontr tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.06.2004, 14:54

Alıntıyla Yanıtla

Win7 x64 Ses Sorunu
Bugün, 18:37 / Donanım