PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 34567
34 sonuçtan 31 - 34 arası sonuçlar
    nmabo
    Misafir

Büyük ihtimalle anakartının markası eski olabilir eskiden kastım 2 senelikte olsada eskidir.Herneyse eski anakartlarda sata harddisk formatlamak için anakartın cd'sini takıp onun içinde sata256 diye anakartın sataları tanıması için bir driver bulman lazım(yoksa anakartın sıtesınden ındır) o driverida disket sürüüye bir disket takıp ona yüklemen lazım daha sonra xp cd'sini taktığında 2.parti raid yada başka sürücü yüklemek için F6 ya basın dediği yerde F6 ya bastıktan sonra ileride disket sürücünün içerisinden sata driverinı gösterecek sen onu yükledikten sonra sata harddiskini görmesi lazım o zaman format atabilirsin...

Alıntı Orijinalini Gönderen: nmabo Mesajı Görüntüle
    Büyük ihtimalle anakartının markası eski olabilir eskiden kastım 2 senelikte olsada eskidir.Herneyse eski anakartlarda sata harddisk formatlamak için anakartın cd'sini takıp onun içinde sata256 diye anakartın sataları tanıması için bir driver bulman lazım(yoksa anakartın sıtesınden ındır) o driverida disket sürüüye bir disket takıp ona yüklemen lazım daha sonra xp cd'sini taktığında 2.parti raid yada başka sürücü yüklemek için F6 ya basın dediği yerde F6 ya bastıktan sonra ileride disket sürücünün içerisinden sata driverinı gösterecek sen onu yükledikten sonra sata harddiskini görmesi lazım o zaman format atabilirsin...
    hmm tmm saol ama bn laptp kullanıyrm dısket yerıne o dosyayı flash dıske atsm ole tanıtsm olurmu? bıde bıos hdd ayarlarını ıde removable yaptm suan pc m hc acılmıyo bıos yuklenıo tam snunda duruyo yuklenmıyo :S acıl yardm lutfn

nmabo
    Misafir

Hayır bıldıgım kadarıyla flash dısk olmuyo ama pıyasada usb dısket okuyucular var fıyatı 3.5 ytl

Load Setup Defaults
    Işte bu BIOS'un optimize edilmiş fabrika ayarlarını yükler.
    bios a hic gıremıyosan o zaman pili cıkar bıraz beklesın tekrar tak(yaklasık 5 dk falan)
    En son nmabo tarafından düzenlenmiştir: 15.10.2008 12:15

arkadaşlar ben bilgisayara formatatacaktm başta gerekenleri yaptım sora bi ekran geldi sabitdiskinizin açık olduğunuzdan emin olun falan dedi bunu nasıl halledebilirm biri bana anlatsn lütfenn...! yalnız acele olursa sewinirm
    En son asdfghzxcvb tarafından düzenlenmiştir: 30.12.2008 17:24 Sebep: yanlış oldu

Benzer Başlıklar

1. xp format atarken hata veriyor
    B_SEC tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 20.04.2011, 06:23
  2. format atarken klasör kurtarmak
    BwT tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 25.02.2010, 14:49
  3. format atarken elektirik kesildi!!
    admiral_alican tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15