PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan sistem geri yükleme?

sistem geri yükleme programım calısmıyor...mesela 2 gun once kendim manual olarak sistem geri yukleme noktası olusturdum fakat bugun o gune donmek istedigimde o gune tıklayamadıgımı gordum.defalarca nokta olusturmama ragmen bu noktalara donemiyorum...olası nedenlerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..kolay gelsin!

1.Yükleyemediğiniz geri yükleme noktası ve daha önceki tarihler silinmişse doğal olarak geri yükleme için sabit diskte ayrılan bölge sınıra dayandığı içindir. Böylece, yeni geri yükleme noktaları oluşturulduğunda, en eskisinden silinerek bu döngü böyle sürer.
    2.Oluşturulan geri yükleme noktası bir işlemin basamakları arasında oluşmuşsa, mesela kurulumunu yaptığınız sürücü, program çoklu parçalar içeriyorsa, bu tür noktalara geri yükleme ile dönmek istediğinizde eksik parçalar kalabileceği için geri yükleme başarısız olabilir.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

.
    Bilgisayarım/sağtık Özellikler/Sis.Geri Yükl./Sürücü seç / Ayarlar Burada Geri yükleme için HDD'den ayrılan alan miktarı (MB) gösterir..Genelde(Default/Varsayılan olarak) sürücü boyutunun %10'u ayrılır..Bunu çok düşük tutma..Ya da HDD'nin boş alan durumuna göre biraz attırabilirsin..

%12 lik alan ayrılmıs durumda zaten geri yüklemeye...bu programın sorunlu oldugu soyleniyor..ben de bu durumun mu magduruyum acaba?

Benzer Başlıklar

1. sistem geri yükleme
    wizard35 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 23.09.2010, 03:46
  2. sistem geri yükleme
    webmaster20m tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 21.06.2008, 15:30
  3. sistem geri yükleme
    metin_4545 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4