PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan access ile ilgili bir sorum olacaktı

arkadaşlar uzun zamandır yoktum biliyorum. askerdeyim çünkü. neyse hemen konuya gireyim. şimdi burda bir takım belgelerin bilgisayarda kayıt altına almak ve sonra yeniden kullanmak üzere herkesin işine yarayacağı bir prog. yaptım. access ile. yalnız arama kısmında ve yazdırma kısmında bazı sıkıntılar yaşıyorum. öncelikle arama yaparken bir çok kategoride arama yapmasını istiyorum. şöyle düşünün. bir isim girdim diyelim. o isimde olanlar hemen karşıma çıkıyor. sonra bi seçenek daha giriyorum. çıkan sonuçlar azalıyor. sonra bi seçenek daha sonra bir tane daha ve en sonunda istediğim sonuca ulaşıyorum. google da arama yaparken (+) kullanmak gibi birşey bu. bunu bir türlü yapamadım. bunu ayrı bi sayfa olarak yapmayı düşünüyorum. bazı sonuçlar elde ettim ama bu kez yazdırmada sorun yaşadım. sonuçların rapor şeklinde çıkmasını bir türlü sağlayamıyorum. . şu askere bi yardım.
    yoksa komutan beni sürecek
    şimdiden çok teşekkürler.
    cevaplarınıza ancak haftaya bakabilirim. malum çarşı izinleri..

yannıs anlamadıgım birsey herhangi bir progralama dilindemi yazdınız programı yoksa Access üzerinde direkmi sorgu yazıyorsunuz?

sorguda like'%A%' tarzındaki komutu geliştirerek isinizi görbilirsiniz. ama access üzerinden değilde baska bir programlama dili üzerinden database de arama yapmak istiyorsanız A harfi yerine edit veya textbox ismini girmeniz yeterli olucaktır.
    En son m3L1k3 tarafından düzenlenmiştir: 01.05.2008 05:36

Benzer Başlıklar

1. Web Page Maker V2 Hakkında Sorum Olacaktı
    pcdunyasi tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 20.04.2008, 21:34
  2. host domain hakkında sorum olacaktı?
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 24.02.2007, 20:04
  3. host domain hakkında sorum olacaktı?