PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan windows xp ürün etkinleştirme

slm arkadaşlar.casper bilgisayar kullanıyorum iş yerinde.xp home lisansı var.geldiğinde de aynı şifre ile kurulu idi.geldikten sonra ben tekrar format attım.bu sefer her bilgisayrı açtığımda etkinleştirme için 14 13 12 gün falan kaldı diyor.etkinleştirmek istiyorum.bu ürün anahtarı ile etkinleştirme azami sayınız aşılmış diyor.son günü de geçtikten sonra bilgisayar kullanılır durumda olur mu?

Hayır 30gün sonunda sisteminiz kullanılmaz duruma gelir ve sizden lisans almanızı ister.

NoT:Başka yollar ile sistemi açma başka bir key girme gibi isteklerde bulunmanız durumunda pcnetten cevap alamayacak ve forum kuralları gereği uyarı alırsınız.

key falan istemiyorum.zaten ben xp home lisanslı kullanıcısıyım.kendi orjinal yazılım anahtarım var.ayrıca lisanlı şifremle kurdum.peki neden böyle diyor?

PM ATIYORUM

Bende zaten istediniz demedim sadece önceden uyarıda bulundun.
    Cdkey'iniz etkinleştirilmemiş Microsoft Türkiye müşteri hizmetlerini arayıp gerekli yardımı alabiliriniz.

Microsoft ürünleriyle, hizmetleriyle, kampanyalarıyla yada etkinlikleriyle ilgili tüm sorularınızda Microsoft İletişim Hattı sizlere yardıma hazır.Microsoft ürünleri hakkında öğrenmek isteğiniz her türlü bilgi için Microsoft İletişim Hattı'na
    başvurabilirsiniz.

Tel: 0 (212) 33 66 999
    Eposta: iletisim@microsoft.com
    web: www.microsoft.com.tr

Benzer Başlıklar

1. lisanslı windows etkinleştirme hatası
    aluzil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 24.04.2011, 12:57
  2. Windows etkinleştirme sorunu
    wasabi121 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5