+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: nliteos kullanımı
-
10.03.2006 16:10 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
nliteos kullanımı
pc netin aralık sayısında görmüştüm programı www.nliteos.com sitesinde indirdim pc nette yazdığı şekilde herşeyini yaptım ama iso oluşturunca olmadı daha doğrusu winlite.iso diye dosyayı kaydedeceğimiz yeri soruyor tamam diyorsun iso dosyası beklerken rar dosyası çıkıyor.hadi rar olsun bu sefere bu rar dosyasını bir yere açıyorum ondan sonra bu açtıklarımı cdye çektim bilgisayarımı açarken cd boot ettirdim ama boot etmedi.aynı şekilde birde rar dosyasını çektim yine cdden boot etmedi.acaba ben nerede hata yaptım.winlite.iso nun rar olması normalmi.yada bunları sadece windows açıkkenmi cdyi kuracaz yani windosun üstünemi.bu cd kendiliğinden format atmıyormu.yardımcı olacak arkadaşların dikkatine
-
10.03.2006 17:48 #2
Selamlar.
WinRAR, kurulumu sırasında hiç bir ayar yapmadığınız zaman ISO dosyalarını kendisiyle ilişkilendirir ve bu yüzden bir ISO dosyasını RAR dosyasıymış gibi gösterip sizi yanıltabilir. Yaptığınız hata, size bu nedenle RAR dosyasıymış gibi görünen ISO dosyasını WinRAR ile açıp sabit diskinizin bir yerine açmanızda. Yapmanız gereken şey ise size RAR dosyasıymış gibi görünen ISO dosyasını (örneğin Nero programında "Kalıbı Diske Yazdır" seçeneğini kullanarak) bir CD'ye yazmak.
Benzer Başlıklar
-
cpu kullanımı
typhoon tarafından Donanım forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 04.04.2010, 22:47 -
nLiteOS sürücü yüklenmesi
versus tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 13.12.2005, 16:19 -
cpu kullanımı %100
savasci tarafından Donanım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 18.09.2005, 00:12 -
cpu kullanımı
kafkafibo tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 16.01.2005, 23:54 -
asp kullanımı
mrtksn tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.05.2003, 21:55