PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan nliteos kullanımı

pc netin aralık sayısında görmüştüm programı www.nliteos.com sitesinde indirdim pc nette yazdığı şekilde herşeyini yaptım ama iso oluşturunca olmadı daha doğrusu winlite.iso diye dosyayı kaydedeceğimiz yeri soruyor tamam diyorsun iso dosyası beklerken rar dosyası çıkıyor.hadi rar olsun bu sefere bu rar dosyasını bir yere açıyorum ondan sonra bu açtıklarımı cdye çektim bilgisayarımı açarken cd boot ettirdim ama boot etmedi.aynı şekilde birde rar dosyasını çektim yine cdden boot etmedi.acaba ben nerede hata yaptım.winlite.iso nun rar olması normalmi.yada bunları sadece windows açıkkenmi cdyi kuracaz yani windosun üstünemi.bu cd kendiliğinden format atmıyormu.yardımcı olacak arkadaşların dikkatine

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Market Street

Selamlar.
    WinRAR, kurulumu sırasında hiç bir ayar yapmadığınız zaman ISO dosyalarını kendisiyle ilişkilendirir ve bu yüzden bir ISO dosyasını RAR dosyasıymış gibi gösterip sizi yanıltabilir. Yaptığınız hata, size bu nedenle RAR dosyasıymış gibi görünen ISO dosyasını WinRAR ile açıp sabit diskinizin bir yerine açmanızda. Yapmanız gereken şey ise size RAR dosyasıymış gibi görünen ISO dosyasını (örneğin Nero programında "Kalıbı Diske Yazdır" seçeneğini kullanarak) bir CD'ye yazmak.

Benzer Başlıklar

1. cpu kullanımı
    typhoon tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 04.04.2010, 22:47
  2. nLiteOS sürücü yüklenmesi
    versus tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 13.12.2005, 16:19
  3. cpu kullanımı %100
    savasci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15