PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan xp format atarken hata veriyor

ilk sorun bilgisayarı açtığımda debug trap ve ekran dolusu bi sürü yazılar no.lar falan..sonra format atmayı denedim önce c'yi ve d'yi sildim ve tekrar ikiye böldüm HAM yazıyodu ikisinde de sonra c'ye yükle dedim yükleme %100oldu ve sonra işlem bitirilemedi cd bozuk olabilir gibi bir hata verdi daha sonra orjinal bi xp cdsi aldım tekrar aynı olay ve aynı hata...nedir şimdi bu?

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Bana kalırsa F-Disk yapmayı deneyin..

Varsayılan sata hdd mi kullanıyorsun??

merhaba arkadaşım formatla ilgili bende sorun yaşamıştım bi ara ama sonunda sorunun kaynagını buldum sata hdd mi kullanıyorsun??eger bunu kullanıyorsan anakart cd sinin içinde sata hdd nin driverlerini diskete kopyala..ondan sonra cd den başlat ve raid sürücülerini yüklemek için F6 ya bas.sonra disketi tak ve ata control ler ile host kontrolleri yükle...umarım işine yarar kolay gelsin...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Tekirdağ\NKLisesinden sağa dön camiden sola dön çeşmenin tam karşısı

Çarşamba günü format attım bilgisayarıma. Ayarlarını tam bitirmeden dün işe geldim. Akşam eve ayarlarını bitirmeye gittim. Bir baktım misafirimiz sörf yaparken bilgisayarı çökertmiş. Ekran kapkara. Sitenin birinden bir program inmiş sürekli trojan download ediyor. kapatamadım. ctrl+alt+del yaptım yöneticiniz tarafından engellendi diyor. Güvenli modda girdim virüs trojan arattım yüzlerce buluyordu. çektim fişi taktım xp cdsini yarım saatte format attım. programları yükledim, güncelleştirmeleri yaptım.

Format bazen kaçınılmaz oluyor. O yüzden temiz bir xp cdniz olsun. SP2 ve diğer windows update programlarınıda bir cdye çekin. bilgisayarınızda sık kullandığınız programlarıda bir cdye koyun. Driverleride bir cdye kopyalayın.

C sürücüsünü tamamen boş bırakın.

herşeyinizi D ve E sürücüsüne koyun.

Bilgisayara ne olursa olsun bir iki saatte format atıp programlarıda yükler işinize devam edersiniz.

Varsayılan Selam

Arkadaşlar herkes farklı konu anlatıyorsunuz yardım isteyen kişiye yardım edelim. B-SEC kardeşim senin Ram arızalı oldugunu düşünüyorum. Değiştir o ram bozuktur.

Benzer Başlıklar

1. format atarken klasör kurtarmak
    BwT tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 25.02.2010, 14:49
  2. format atarken yedekleme
    DDD tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 25.02.2010, 14:44
  3. klavyem format atarken çalışmıyo
    toprak60 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.02.2010, 14:30
  4. format atarken sorun??
    saintsoul tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 33
    Son Mesaj: 30.12.2008, 17:23
  5. format atarken hata! ayıgıtlar yüklenirken mavi bir ekran...
    winner29 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.02.2007, 20:12