PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan SCSI/RAID Host Denetleyicisi nedir?

Daemon Tools'u kurdum çalıştırmaya kalkınca SCSI/RAID Host Denetleyicisi şuan durdurulamıyo,Daha sonra tekrar deneyin. die bi uyarı çıkıo.Daha sonra programın çalıması için restart yapmalısınız die 2.bi uyarı çıkıo.Restart yapınca ilk uyarı tekrarlanıo sonra yine 2.uyarı.Bu böyle devan edio.

1-SCSI/RAID Host Denetleyicisi nedir?Ne işe yarar?
    2-Nasıl durdurulur?
    3-Durdurmak zararlı mıdir?

Şimdiden teşekkürler.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

SCSI nin anlamı small computer system interface dır. paralel arayüz standardı da Türkçesi. Çevresel birimlerin (CD Rom sürücüs printer tarayısı mouse klavye vb.. ) bilgisayara eklenmesi için kullanılan bir standart tır.

SCSI arabirimi seri veya paralel portlardan sn de 80 mb'dan daha fazla veri transferine izin verebilir.

RAİD ise Redundant Array of Independent (or Inexpensive) Disks, olarak bilinir. birden çok HDD nin beraber kullanılarak performans ve güvenlik olarak optimize çalışması anlamına gelir.

SCSI/RAID denetleyisi nin anlamı ise bu çevre brimleri ise HDD lerin RAıd olarak bağlananları denetleme görevi olan kısım sanıyorum ki.

Açıklama için saol.
    Yani ne yapmalıyım.

yok abi kimse bişey bilmiyo bu konuda..bende nerdeyse 1 aydır aynı şeyle cebelleşiyorum..anakartın (gigabyte) türkiye distirübütörüne bile danıştım ilk kez karşılaşıyoruz bu konuyla siz açıklayıcı bi mail gönderin biz araştıralım dediler..! sonra bişey bulamayınca belirttiğiniz model anakartta öyle bir donanım yok muhtemelen virüs bulaşmıştır güncel bi antiviris prog. ile taratın diye bi cvp geldi.. antivirüs proramımı aradım (eset nod 32) dedim böle böle sistem bilgisi istedi o da gönderdiği bi programla pc yi taratıp oluşan dosyayı gönderdim buna oda virüs mürüs yok pc nizde dedi..!! muhtemelen x donanımı için a sürücüsü yüklemişsinizdir ondan kaynaklanabilir diye bi cvp gönderdi..o nasıl iş onu da ben anlamadım o kadar salakmıyız elma donanımına armut yüklicez..! hadi diyelim o kadar salağız hangi elmaya armut yüklemişiz onu nerden bulacaz..!!!?
    adsl i 4098 e çıkardım 1-2 siteye premium üye oldum ama sorun hala benim pc de istediğim performansı vermiyo..download hızı düşük bi süre sonra kitleniyo..
    varmı bilgisi olan bi cengaver kardeşimiz abimiz..??

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Bu versiyonu kur. Ama önce eskisni Your Uinstaller gibi programlarla kaldır yeniden başlat sonra verdiğim versiyonu kur sorun kalmaz.

Benzer Başlıklar

1. RAID denetleyicisi???
    Vampiric_Touch tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.07.2010, 16:36
  2. scsi ile raid ne ki?
    __baris__ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.10.2006, 13:26
  3. via raid nedir?
    batgun tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2