PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ne önemi var

Varsayılan Deepfreez'i Kaldırmak

Beyler size birşey soracam. Geçen gün büyük bir hevesle PC ye format attım herşeyi kurduktan sonra deepfreez kurayım dedim. Ancak kurarken Dalgınlıktna ŞİFRE bölümünü atlamışım .sonra program Kuruldu ama şimdi şifreyi bilmediğim için programı ne kaldırabiliyorum ne de ayarları değiştirebiliyorum.Önerisi olan var mı?? ops:

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ne önemi var

Kimse yok mUUU?

önce, register'de deepfreeze diye aratın ve bulduklarını silin sonra program files klasöründen silin. ek olarak şurdan yararlanabilirsiniz: http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...topic&p=313258

Deep Freze nin default Şifresi Bos Gecmektir. Şifre Ekranı Geldiğinde Direk Entera Basınız

KOLAY GELSİN

DeepFreeze Kaldırılması
    Program kendini sistemden kaldırabilmek için oluşturduğunuz kurulum dosyasına ihtiyaç duyuyor. Aksi takdirde kaldırmanız mümkün değil. Birde korumanın kaldırılmış olması gerekli. yani önce programı pasif ediyoruz .ve pc yi yeniden başlatıyoruz . sonra ise Yapmanız gereken
    pc nizde c ye ,oradan program filese, oradan faronics e, oradan deep freeze enterprise, oradan da DF5 installprogramsa (C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze Enterprise\DF5 Install Programs/DF^wks) yani kurulum dosyasına çift tıklayarak açılan pencereden “Uninstall’ı seçmek ve next finish e kadar gitmek deep freeze kalkınca kurulumda olduğu gibi pc niz yeniden başlatılacaktır.
    (Arkadasım bu yazıyı buldum umarım deepfreez yi kaldırmak isteyenlerin işine yarar. Eğer deneyip sonuca ulaşan varsa paylaşsın inşallah bu çözüm yolu olumlu mu bakalım)

Benzer Başlıklar

1. banner kaldırmak
    _SeNsiNi_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.03.2008, 00:00
  2. sp2 yi kaldırmak
    ScrambleQ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.01.2005, 16:04
  3. sp2 yi kaldırmak???
    semihmumcular tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13