+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
07.04.2006 01:09 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul´TR_Maniac
Güvenli Online Oyun oynamak için alınması gereken önlemler
Arkadaşlar Bu Keylogger Yüzünden Başım Yandı.
[Online Oyunlardaki 2 Yıl Emek Verdiğim En İyi Charlarım Gitti :cry: ]
Şimdi Bilgisayarıma Format Atıcam ve Her Şeye Baştan Başlıyacam. Lakin Keylogger ve Trojanlardan Korunmak için Hangi Yazılımı Kullanmamı Önerirsiniz. Avast kullandım bi kere bilgisayarda ne açarsam açim virüs bulundu diyodu bende sinirlendim sildim.
Lütfen bana bi yardım edin. Burda 2 senelik emek gitti. Her şeye baştan başlıyacam ama bu sefer güvenlikli başlamak istiyorum.
Sorum:
1- Hangi Antivirüs Programını Önerirsiniz [Link Verebilirseniz Sevinirim]
2- Firewall Yüklememe gerek varmı. [ Varsa link Verebilirseniz Sevinirim]
Bunlardan Başka Bişeye Gerek Varmı Güvenlik almam konusunda.
-- Vakit Ayırıp Okuduğunuz için Çok Teşekkür Ederim --
-
07.04.2006 01:26 #2
Forum kurallarımız gereği konu başlıklarınızda açıklayıcı olmak zorundasınız.Bu sebeple başlığınız:"Güvenli Online Oyun oynamak için alınması gereken önlemler" şeklinde değiştirilmiştir...
Lütfen bundan sonra gerekli özeni gösteriniz.Aksi takdirde;uyarı alabilir,konunuz kapatılabilir,forumlarımızdan uzaklaştırılabilirsiniz...
Program tavsiyesi olarak:
Kaspersky Personel Pro
Kaspersky AntiHacker
ZoneAlarm Security Suite
Spybot Search & Destroy
Adaware
TrojanHunter
Keylogger Killer
Bazooka
-
07.04.2006 02:30 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul´TR_Maniac
Haklısınız ama Biraz Sinirli Olarak Açtım Başlığı Kusura Bakmayın. Çünkü O kadar uykusuz gecem ve emeğim gitti. Neyse Konumuza Dönelim. Peki Bu Programlardan Hangisi Daha sade [Mümkünse Türkçe]dir. Ona Göre İndirim Kurim. Şimdi Format Attım.
-
07.04.2006 08:35 #4
trojan ve keylogger için bir yazılım Firewall'ı (zone alarm olabilir) kullanmalısınız.. spyware için arkadaşın yazdığı ürünlerlerden birini kullanabilirsiz(düzenli olarak sistemi tarayın).. firewall herzaman açık kalsın..
-
08.04.2006 00:01 #5
bu programların Türkçe yamalarını arıyorsanız google a Türkçe yama diye yazarsanız ilgili sitelere ulaşabilirsiniz sanırım.
kaspersky antivirüs ve zonel alarm security suite kesinlikle öneririm
spybot casus yazılım vb türlerde iyi sonuçlar veren bi program tr desteği dahili mevcut
trojan hunter trojanlar üzerine geliştirilmiş bir yazılım,bazooka yine aynı şekilde...
spy bot varken adaware e pek gerek kalmayacaktır ama kurmanızda bi zarar yok bu programın tr dil desteği sonradan eklenebiliyor
iyi çalışmalar.......................................
Benzer Başlıklar
-
Arkadaslar online bir oyun icin desteklerinizi bekliyorum..
barfly86 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 22.02.2007, 03:07 -
Soru:Oyun oynarken donmaya karşı alınacak önlemler nelerdir?
muhammet2217 tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 14.02.2007, 16:44 -
swf için gereken kod
masterevil tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 14.04.2005, 13:47

Alıntıyla Yanıtla

Amd Driver Güncelleyemiyorum
Bugün, 21:22 / Yazılım