PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan dvd icine Vcd Formatı

Arkadaşlar Elimde Kurtlar Vadisinin 97 Bolumu var. Ve Ben Bunları DVD olarak Dvd CD lere atabiliyorum . Ama Bu Seferde Veri Diski olarak yazdığımdan Sadece Bilgisayarlarda Gozukuyor Bu filimler.. Şİmdi Bir DVD ye Ortalama 8 Bolum atalıbiliyor. ve ben Bu fillimleri DVD Cd ye Atıp DVD PLayerde İzlenebilir Hale Getirmek istiyorum. Bu Mümkün mü ???

Yani Bir Nevi 8 Bolumu Birde Bir Cd ye atmak gibi .. Ama bunnun Dvd Playerin okuyağı formatta olması lazım ..

Yardımlarınız İcin Şimdiden Tesekkürler

KOLAY GELSİN

CD içerisinde bölüm bölüm olduğu için oynatamıyordur. 8 bölümü birleştirip(birleştirme programlarıyla) VCD formatında CD'ye yazılabilir.. DVD player bu şekilde okuyacaktır..

Alıntı Orijinalini Gönderen: numenorian
    CD içerisinde bölüm bölüm olduğu için oynatamıyordur. 8 bölümü birleştirip(birleştirme programlarıyla) VCD formatında CD'ye yazılabilir.. DVD player bu şekilde okuyacaktır..

Ama 8 Bolumu bir Cd icersine nasıl sığdıracaz ki ?_

birleştirdikten sonra boyutu değişecektir. CD kaç tane alıyorsa o kadar birleştirirsin birleştirmek istememin sebebi tek dosya VCD veya DVD playere uygun olarak yazılabiliyor(nero veya diğer yazma programlarıyla)..

normal dvd'ler gibi yaparsan -örneğin menü ve orada seçebileceğin 8 bölüm- çok daha güzel olur
    yeni aklıma geldi böyle yapmak, bu yüzden bunu yapacak prog henüz bilmiyorum
    bulursam yazarım

kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. yazının içine link
    009tahsin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 06.08.2009, 05:25
  2. Forumu Portal içine alma
    BoSS92 tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 24.02.2007, 10:40
  3. Resmin içine link