PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan windows xp yukleme yardımı acil??

selam benim bilgisayay,rımda xp profesyonel programı vardı ancak lisansım yoktu yeni bir xp pro lisansı aldım ve yukledim ancak yenile özelliği çalışmadı bende normal yoldan cd yi taktım yukledim şimdi bilgisayarımda 2 xp profesyonel programı var:
    önceki sistemde yuklu olan çok önemli programlarım var bunları nasıl yeni etkinleştirilmiş profesyonelime aktarabilirim? ve eğer aktarabilirsem eski işletim sistemini nasıl kaldırabilirim?
    teşekkurler lütfen yardımcı olun...

Varsayılan Re: windows xp yukleme yardımı acil??

Alıntı Orijinalini Gönderen: firat19x
    selam benim bilgisayay,rımda xp profesyonel programı vardı ancak lisansım yoktu yeni bir xp pro lisansı aldım ve yukledim ancak yenile özelliği çalışmadı bende normal yoldan cd yi taktım yukledim şimdi bilgisayarımda 2 xp profesyonel programı var:
    önceki sistemde yuklu olan çok önemli programlarım var bunları nasıl yeni etkinleştirilmiş profesyonelime aktarabilirim? ve eğer aktarabilirsem eski işletim sistemini nasıl kaldırabilirim?
    teşekkurler lütfen yardımcı olun...

HDD niz 2 bölümden oluşmakta ise Lisanslı CD ile yüklediğiniz WİNXP diğer bölüme yüklendiğinden PC nizde 2 adet WinXP mevcut oldu...
    HDD nizi lisanslı CD ile kople formatlıyarak yeniden bölümledikten sonra
    orjinal WinXp yi yükleyiniz,sorun giderilmiş olacaktır.

Kalay Gelsin.....

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Malesef programlarınızı işletim sistemleri arasında transfer edemezsiniz. Yeni yüklediğiniz işletim sistemine de kullandığınız tüm programları kurmanız gerekiyor tek tek..,

iyi günler..

lisanslı ürünü kurmadan önce format atman gerekirdi.şimdi yapman gereken formatla lisansı ürünün kurulumunu yap ve tüm sürücü ve aygıtların hepsini yeniden yükle...sana bir ipucu vereyim kontrol etmen için bu...win+pausebreak bas gelişmiş tıkla başlangıç ve kurtarma altında işletim sistemini kontrol et mavi renkte olan şuan kullandığındır....ama yeniden format atman ve yeniden sürücüleri yüklemen faydalı olur.kolay gelsin...

etkinleştirilmemiş olana Windows me yükle ama yükseltme seçeneği ile yükle XP den proglam ekle ve kaldır da yan tarafta Windows XP yi kaldır seçeneği olacaktır.

Benzer Başlıklar

1. windows yukleme anahtarı
    lavine tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.09.2006, 19:23
  2. acil sistemi geri yukleme programi lazim
    Night tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 06.03.2006, 15:15
  3. acil xp yardımı!
    WinPeAcE tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6