PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Eta da yedek

Varsayılan Eta da yedek

Hayırlı günler arkadaşlar. Eta ile ilgili bir sorum olucaktı arkadaşlar. Başka bi Etadan bikaç yedek dosyalar alındı. Ve bu alınan yedek dosyaları başka bir Etaya aktarmak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam? Yardımlarınız için şimdiden saolun...

Sanırım pcnet sitesinde Eta bilgisi biraz zayıf. Bundan öncede Eta ile ilgili bi soru sormuştum ve yine yanıtsız kalmıştı ve büyük ihtimalle bu sorumda yanıtsız kalıcak...

Varsayılan cvp

Merhaba ben volkan. Size eta ile ilgili yardımcı olmaya çalışayım.Öncelkle neyin yedeğni aldığınızı ve ne yapmak istediğinizi açıklayabilirseniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım

Varsayılan cvp

Merhaba ben volkan. Size eta ile ilgili yardımcı olmaya çalışayım.Öncelkle neyin yedeğni aldığınızı ve ne yapmak istediğinizi açıklayabilirseniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım

Varsayılan eta yedekleme

slm dostum bende eta7 kulnanıyorum. seninkinin versiyonunun bilmiyorum ama eta7 de tarif ediyim. sende denersin. öncelikle yedek almak için kurulu olduğu sürüce girip eta7 klasörüne giriyoruz. etada kullandığın şirketin adında bi klasör olur. onu kopyalayıp istediğin yere yapıştırdığın zaman yedeğini almış oluyosun. yedeklediğin dosyayı etada kullanmak için de kopyaladığın klasörü eta7 klasörünn içine yapıştırıyosun. ben böyle yedek alıyorum her hafta kullanıyorum. sende böyle yapabilirisin. KOLAY GELSİN.

Benzer Başlıklar

1. dvd ye yedek
    tayfuncuk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.11.2006, 11:31
  2. msn yedek
    mycicegim tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.08.2006, 11:52
  3. Yedek Alma?
    muex tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0