+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: sistemimde hatalar var..
-
05.05.2006 11:40 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
sistemimde hatalar var..
arkadaşlar slm.benim pc de garip bir haller olmaya başladı.(dünden itibare)sanırım bunda gizli dosyalardan bazılarını silmemin etkiside var,ve sistem geri yükleme yi de kapatmıştım anlayacağınız pcyi bir önceki durumuna da döndüremiyorum.bu soruna somut bir örnek verecek olursam;mesela başlat menüsünden ara butonuna bastığımda karşıma "ara" penceresi çıkıyor fakat arama yardımcısı altında hiçbir seçenek yok bomboş bir pencere;aynı durun sistem geri yükleme programını çalıştırdığımda da oluyor yine içinde hiçbir ibare olmayan bir pencere.bu sorunu format atmadan nasıl çözebilirim(çünkü yaklaşık 40 gb lık belgelerim klasörü var ve içinde binbir zahmetle oluşturduğum mp3 ve video koleksiyonum var.silinen dosyaları geri döndüren programlar olduğunu biliyorum fakat bu ne kadar faydalı olur bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum tşk...
-
05.05.2006 12:41 #2
format
eğer bilgisayarını birden fazla bölüme ayırmaşsan(c,d) benim tavsiyem senin için önemli olan dosyalarını yedekleyip windowsun kurulu olduğu diske format atman. Böylece önemli dosyalarınıda kurtarmış olursun.
-
05.05.2006 13:45 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
sistemden silinen dosyarı bulup tekrar kayıt defterine yazan programlar var. örneğin freeware olan "PC Inspector File Recovery" gibi... fakat bu işlemin başarılı olabilmesi için silinen dosyanın bozulmamış olması gerekiyor. bu da dosyalar silindikten sonra işletim sisteminin kullanılmaması gerekiyor demektir. çünkü işletim sistemi ile yapacağınız herhangi bir işlemin oluşturacağı veri, bahsi geçen silinmiş dosyaların üzerine yazılıp bozulmalarına sebebiyet verebilir. yine de kurup denemenizi tavsiye ediyorum.
bir başka yöntem ise sildiğiniz dosyaların isimlerini ve kaydedildikleri yeri tespit edip, kullandığınız işletim sistemine eş başka bir bilgisayardan bu dosyaları kopyalayıp ilgili yerlere yapıştırmak olabilir.
http://www.snapfiles.com/reviews/PC_...inspector.html
-
05.05.2006 18:08 #4
- Katılım Tarihi
- 2006
ben sorunu maalesef format atıp çözmekte buldum recover programlarıda bir işe yaramadı,daha doğrusu ben başedemedim ve temiz bir formatın daha iyi olacağını düşündüm.arkadaşlar bu arada şu internet bağlantısını gösteren(sağ altta çift monitör simgesi,hani yanıp duran)simge gözükmüyor,birde misal pcnet'in sayfasında yan tarafta dergi tanıtımlarını gösteren resimli kısım ve hemen sitenin üstünde solda pcnet yazan grafiğin yanındaki alanda boş,ben javayı yükledim(jre1.5.0_06)fakat başka bir uygulamayada mı ihtiyaç var?.tşk...
Benzer Başlıklar
-
sistemimde büyük bir sorun var lütfen yardım
Eldivanli18 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 24.05.2006, 08:42 -
Fifa 06 sistemimde çalışmıyor
dd_dogan tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 22.12.2005, 21:45 -
amd destekli sistemimde bir sorun var
gs tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 15.07.2004, 10:10 -
sistemimde bir sorun mu var?
S_R_S tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.08.2003, 13:14

Alıntıyla Yanıtla

lütfen yardım edin