PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile HERŞEYİ LİSTELEME
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: batman
Varsayılan HERŞEYİ LİSTELEME - 06.05.2006, 20:24

arkadaşlar ben bilgisayarımın c sürücüsünün klasörlerinn-alt klasörlerinin-alt kalsörlerinin-dosyalarının hepsinin birden görünümünün "listele"biçiminde olmasını istiyorum...
tek tek yapmak çok uzun sürer hepsini birden bir anda listele yapabilirmiyim...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Buster Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: DreamLand
Varsayılan 06.05.2006, 20:34

Bunun için ExplorerXP var ama herşeyi listeleyemiyor. Senin seçtiğin klasörlerin içindekileri listeliyor ve seçtiğin dosyaların isimlerini istediğin gibi değiştirebiliyorsun...

Örneğin 100 tane dosya var. Sen bunların hepsini seçiyorsun ve F2 tuşuna bastığında karşına bir pencere geliyor. Re-Number'ı seçtikten sonra istersen 0001'den 0100 e kadar ismi sırayla otomatik yazıyo...

Bilgisayarı toplamaya başladıysan gerçekten çok işe yarıyo...
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski
Forum Gurusu

eburhan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 06.05.2006, 21:27

Herhangi bir klasörde görünüm ayarlarını yap. Daha sonra o klasörün üstündeki menüden "Araçlar -> Klasör Seçenekleri... -> GÖrünüm" yolunu takip et ve "Bütün Klasörlere Uygula" butonuna tıkla. Hepsi bu kadar
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: batman
Varsayılan 06.05.2006, 21:30

saol yaptım sonunda klasör seçeneklerinden
,
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Buster Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: DreamLand
Varsayılan 06.05.2006, 21:36

Pardon. Ben bayağı bi yanlış anlamışım. Bende tüm herşey listelenecek diye anlamıştım...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.