+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Virüsler Windows'u çökertecek!!
-
26.05.2006 17:25 #1
Virüsler Windows'u çökertecek!!
Windows XP Home Edition kullanıyorum bilgisayar son 2 gündür delirdi internete bugün zorla girdim!! Kaspersky'i kurdum 4 tane backdoor buldu 3'ünü sildi, System volume ... 'danda 2 virüs buldu sildi, Bir oyunun içinde virüs buldu oyunu komple sildim! Anti-Vir'i kurdum oda taradı 1 virüs buldu temizledi! ZONE ALARM AÇILMIYOR!! ANTİ-VİR AKTİF HALE GELMİYOR PASİF DURUYOR!!!
NOT:Ad-aware ile de taradım 1 tane spyware buldu ve temizledi!
Yardım edin lütfen!!
-
26.05.2006 18:16 #2
Windows çökecek
Sen nerelere girdin de bu virüsleri yedin.Zone alarm gibi bir program devre dışı bırakılmış.En son bilgisayarında en iyi performansı ne zaman aldıysan o zamana geri yükle.Geri yükledikten sonra bilmediğin sitelere girme ve dosya indirdikten sonra mutlaka kasperky ile tara.
Eğer bilgisayarını geri aldığında da aynı virüsler varsa hemen format at....
-
26.05.2006 18:28 #3
Re: Windows çökecek
yapılcak herşeyi yapmışsın dostum bir de güvenli kipte ewido kullanarak tarayın indirmek için http://www.ewido.net/en/download/ tarama işleminden sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
yalnız sisteminizdeki kaç antivirüs + firewall çalışmakta şu an ?
daha sonra http://www.ccleaner.com/download129.asp ccleaner Türkçe dil menusu vardı indirin kurun ve sonra programın sol menuden cleaner kulanarak gereksiz dosyaları silin
ikincisi sorunlar sekmesini kullanın regeditteki oluşmuş sorunları görmenize ve temizlemenize imkan sağlayacaktır bilgisayarı yeniden başlatın.açılışta gözle görülür eskisine göre bir değişiklik var mı yok mu yok ise windows cd niz var ise sürücüye takın ve onar diyebilirsiniz. kolay gelsin
-
26.05.2006 18:40 #4
Sistem geri yüklemenin kendi açıklamasında dahi virüslere karşı koruma sağlamaz diye yazar.Virüse karşı boşuna kullanma derim,şahsi fikrim.Kolay gelsin...Geçmiş olsun...
-
26.05.2006 19:38 #5
anlaşılan sen bilgisayar'a epey bi çektirmişin o da şimdi senden intikam alıyor..bence saat çok geç olmadan hemen format işlemine başla..bu bilgisayar bu anlattıklarınla çok yaşamaz
Benzer Başlıklar
-
SP2 Windows'u donduruyor..
ALPERA75 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 13.04.2006, 11:36 -
Windows'u Kim Türkçe'ye Çeviriyor?
50Kurus tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 25.06.2005, 10:15 -
windows'u yükseltmek...
jeankurt tarafından Donanım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 29.05.2005, 12:26 -
Windows'u Çabucak Kapatmak
Charshaf tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.01.2003, 13:25

Alıntıyla Yanıtla

W7 Görüntü gidip gelme sorunu...!!!!
Bugün, 12:40 / Donanım