PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    gökkubbenin dışındaki uzak medeniyetlerden:)

Varsayılan Avira Antivir "anlayamadığım bir durum"

slm arkadaşlar, ben avira antivir kullanıyorum, bugün ben bilgisayarın başında değilken (1 saat falan) kendini güncellemiş, ama ben bilgisayarın başına geldiğimde şöyle bir yazıyla karşılaştım:
    "The Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier was not able to gain access to the Internet. This is probably prevented by a Firewall. It is imperative that the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier has access to the Internet, in order to get information of the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Personal Edition in future. Information which is provided in the
    PRODUCTNAME Notifier can contain important innovations regarding current viruses or indications for the security of your PC. Please release the application Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier in your firewall settings, if you want to obtain these information.

If you do not want to receive these information, you can turn off the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier on every new information through the check mark"

*"deactivate Notifier for this message".
    benim ingilizcem pekde iyi değildir ops: , burada ne demek istemiş ve ne yapmam gerekiyor? açıklarsanız sevinirim...

Varsayılan Re: Avira Antivir "anlayamadığım bir durum"

Alıntı Orijinalini Gönderen: Joe_Black1990
    "The Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier was not able to gain access to the Internet. This is probably prevented by a Firewall. It is imperative that the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier has access to the Internet, in order to get information of the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Personal Edition in future. Information which is provided in the
    PRODUCTNAME Notifier can contain important innovations regarding current viruses or indications for the security of your PC. Please release the application Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier in your firewall settings, if you want to obtain these information.

If you do not want to receive these information, you can turn off the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier on every new information through the check mark"
    ""Avira AntiVir Personal... internete erişemiyor. bu(programın internete bağlanması) muhtemelen güvenlik duvarı tarafından önleniyor. avira antivir... hakkında bilgi almak için bu bağlantıyı sağlayın.

bu bilgiyi almak sitemiyorsanız, Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier i her yeni bilgi geldiğinde kapatabilirsiniz.""

ayrıca,

Information which is provided in the
    PRODUCTNAME Notifier can contain important innovations regarding current viruses or indications for the security of your PC.
    "Productname notifier" tarafından sağlanan bu bilgi, bilgisayarınızın savunması için önemli olabilecek güncel virüs duyurularını içerebilir..

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    gökkubbenin dışındaki uzak medeniyetlerden:)

teşekkürler The_Godfather. ama ben firewall ayarlarıyla hiç oynamadım ki zaten Windows Güvenlik Duvarını kullanıyorum. şu durmda ne yapmam gerektiğini bilen var mı?...

rica ederim..

Windows Güvenlik Duvarı ayarlarına bak. belki otomatik olarak programı engellemiştir..

Benzer Başlıklar

1. TDK öneriyor: "CD" yerine "yoğun teker"
    mau2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 34
    Son Mesaj: 22.08.2009, 01:49
  2. Avira antivir
    Stinger tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 03.12.2006, 13:28
  3. Telekom ADSL "kullanıcı adı" ve "parola"
    zaferdepe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 15