+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
17.06.2006 18:29 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- gökkubbenin dışındaki uzak medeniyetlerden:)
Avira Antivir "anlayamadığım bir durum"
slm arkadaşlar, ben avira antivir kullanıyorum, bugün ben bilgisayarın başında değilken (1 saat falan) kendini güncellemiş, ama ben bilgisayarın başına geldiğimde şöyle bir yazıyla karşılaştım:
"The Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier was not able to gain access to the Internet. This is probably prevented by a Firewall. It is imperative that the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier has access to the Internet, in order to get information of the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Personal Edition in future. Information which is provided in the
PRODUCTNAME Notifier can contain important innovations regarding current viruses or indications for the security of your PC. Please release the application Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier in your firewall settings, if you want to obtain these information.
If you do not want to receive these information, you can turn off the Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier on every new information through the check mark"
*"deactivate Notifier for this message".
benim ingilizcem pekde iyi değildir
ops: , burada ne demek istemiş ve ne yapmam gerekiyor? açıklarsanız sevinirim...
-
17.06.2006 18:38 #2
Re: Avira Antivir "anlayamadığım bir durum"
""Avira AntiVir Personal... internete erişemiyor. bu(programın internete bağlanması) muhtemelen güvenlik duvarı tarafından önleniyor. avira antivir... hakkında bilgi almak için bu bağlantıyı sağlayın.
Orijinalini Gönderen: Joe_Black1990
bu bilgiyi almak sitemiyorsanız, Avira AntiVir PersonalEdition Classic Notifier i her yeni bilgi geldiğinde kapatabilirsiniz.""
-
17.06.2006 18:45 #3
ayrıca,
"Productname notifier" tarafından sağlanan bu bilgi, bilgisayarınızın savunması için önemli olabilecek güncel virüs duyurularını içerebilir..Information which is provided in the
PRODUCTNAME Notifier can contain important innovations regarding current viruses or indications for the security of your PC.
-
17.06.2006 21:34 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- gökkubbenin dışındaki uzak medeniyetlerden:)
teşekkürler The_Godfather. ama ben firewall ayarlarıyla hiç oynamadım ki zaten Windows Güvenlik Duvarını kullanıyorum. şu durmda ne yapmam gerektiğini bilen var mı?...
-
17.06.2006 21:51 #5
Benzer Başlıklar
-
TDK öneriyor: "CD" yerine "yoğun teker"
mau2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 34Son Mesaj: 22.08.2009, 01:49 -
Avira antivir
Stinger tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 03.12.2006, 13:28 -
Telekom ADSL "kullanıcı adı" ve "parola"
zaferdepe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 29.01.2006, 20:35 -
"Stand by" ve "Switch user" tuslarini ka
Maja tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.06.2005, 21:00 -
"başlat" vew "baslık çubugu" sorunu
maniac_ea tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 28.05.2005, 18:56

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayar Derecelendirmesi Neden Düşer
Bugün, 12:48 / Yazılım