PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: İşim Tehlikede

Varsayılan İşim Tehlikede

Bu konu buraya mı açılır bilmiyorum ama şiddetle yardıma ihtiyacım var. Çalıştığım şirkette veri depolamaya bakıyorum. Ve yanımda bulunan bir FlashDisk e kaydediyorum tüm verileri. 3 Aın tüm verilerini girmiştim ve üzerine eklemeler yapıyordum. FDiski bilgisayara taktım ve daha garanti olması için dosyayı sağ tıklayıp (kopyalamayı düşünerek) yanlışlıkla masa üstüne kısayol oluştur demişim. İşin daha vahimi flashDiskteki dosya dasilindi. Ben masaüstündekini kısayol değil de dosyanın aslı diye biliyorum. Ama maalesef kısayolmuş. Neyse değişik sitelerde dolaştım ve Recover My Files ve Stellar Phoenix programlarını buldum. Ama bunların daha kalıcı silmeye neden olup olmayacağını bilmiyorum. Valla bana yardım etmezseniz bu iki gün içinde işimden olabilirim. Valla patron bi duyarsa.....
    Ha bu arada yardımı olur mu bilmem ama aradığım dosya EXCEL dosyası.
    Şimdiden alakanız için teşekkür ederim.

Arkadaşım aynı konuyu başka bir site nin forum bölümündede açmışsın oraya cevap geldi ordan takip et istersen

Bu söylediğin işi yapacak programlar son birkaç ayın PCnet'inde tanıtıldı diye hatırlıyorum...

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan

Recovery for Excel 3.5 bunu deneme yap istersen
    http://www.officerecovery.com/excel/index.htm

Varsayılan Evet PCNet dergisinde vardı

Zaten bu iş başıma gelince hemen o dergiyi hatırladım. Aradım ama bulamadım. Kardeş eğer sende varsa o yazıyı bana gönderebilir misin? Hani adam bir kitap mı makale mi yazıyomuş. Yanılmıyosam internet cafede. Başkası da onu silmiş. Sonra o söylediği programı indirmiş. O word dosyasının (Office dosyalarının) bir hayaleti çıkıyor ya oradan bulmuş. Hatırlamasına hatırlıyorum da o Program kısmını ve nasıl yaptığını hatırlamıyorum. Hatta orada TMP uzantılı dosyaları nasıl açtığını da anlatıyodu. Ama neyse. Yani o dergi bende var ama bulamadım. Galiba görev yaptığım yere götürmüşüm diğer kitaplarla.
    Ya onu bana bir gönderebilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

Benzer Başlıklar

1. ADSL kullananların yüzde 70'i tehlikede
    WRC tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 08.06.2005, 18:12
  2. Symantec'in Yazilimlari Tehlikede
    Bilgisayar_Canavari tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.04.2005, 05:10
  3. gmailde acık var davetiyeler tehlikede