+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: İşim Tehlikede
-
24.06.2006 04:26 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
İşim Tehlikede
Bu konu buraya mı açılır bilmiyorum ama şiddetle yardıma ihtiyacım var. Çalıştığım şirkette veri depolamaya bakıyorum. Ve yanımda bulunan bir FlashDisk e kaydediyorum tüm verileri. 3 Aın tüm verilerini girmiştim ve üzerine eklemeler yapıyordum. FDiski bilgisayara taktım ve daha garanti olması için dosyayı sağ tıklayıp (kopyalamayı düşünerek) yanlışlıkla masa üstüne kısayol oluştur demişim. İşin daha vahimi flashDiskteki dosya dasilindi. Ben masaüstündekini kısayol değil de dosyanın aslı diye biliyorum. Ama maalesef kısayolmuş. Neyse değişik sitelerde dolaştım ve Recover My Files ve Stellar Phoenix programlarını buldum. Ama bunların daha kalıcı silmeye neden olup olmayacağını bilmiyorum. Valla bana yardım etmezseniz bu iki gün içinde işimden olabilirim. Valla patron bi duyarsa.....
Ha bu arada yardımı olur mu bilmem ama aradığım dosya EXCEL dosyası.
Şimdiden alakanız için teşekkür ederim.
-
24.06.2006 08:00 #2
Arkadaşım aynı konuyu başka bir site nin forum bölümündede açmışsın oraya cevap geldi ordan takip et istersen
-
24.06.2006 08:20 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Bu söylediğin işi yapacak programlar son birkaç ayın PCnet'inde tanıtıldı diye hatırlıyorum...
-
24.06.2006 08:20 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan
Recovery for Excel 3.5 bunu deneme yap istersen
http://www.officerecovery.com/excel/index.htm
-
24.06.2006 20:49 #5
- Katılım Tarihi
- 2006
Evet PCNet dergisinde vardı
Zaten bu iş başıma gelince hemen o dergiyi hatırladım. Aradım ama bulamadım. Kardeş eğer sende varsa o yazıyı bana gönderebilir misin? Hani adam bir kitap mı makale mi yazıyomuş. Yanılmıyosam internet cafede. Başkası da onu silmiş. Sonra o söylediği programı indirmiş. O word dosyasının (Office dosyalarının) bir hayaleti çıkıyor ya oradan bulmuş. Hatırlamasına hatırlıyorum da o Program kısmını ve nasıl yaptığını hatırlamıyorum. Hatta orada TMP uzantılı dosyaları nasıl açtığını da anlatıyodu. Ama neyse. Yani o dergi bende var ama bulamadım. Galiba görev yaptığım yere götürmüşüm diğer kitaplarla.
Ya onu bana bir gönderebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Benzer Başlıklar
-
ADSL kullananların yüzde 70'i tehlikede
WRC tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 08.06.2005, 18:12 -
Symantec'in Yazilimlari Tehlikede
Bilgisayar_Canavari tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 04.04.2005, 05:10 -
gmailde acık var davetiyeler tehlikede
mau2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 04.02.2005, 17:05 -
XP tehlikede
cyberhearts tarafından Yazılım forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 16.07.2004, 16:36 -
İşim Zor-Renkleri Ters Cevirme Nasıl Oluer
SKYRUNNER tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 21.03.2003, 23:46

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayar Derecelendirmesi Neden Düşer
Bugün, 12:48 / Yazılım