PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan MİCROSOFT WİNDOWS VİSTA

Merhabalar Arkadaşlar Forum a ilk katılışım ve sizlerle bir şeyler paylaşmak istedim şuanda 14 günlük beta yakındada çıkacak olan iletişim sistemi nin en popiler bilindik ismi MİCROSOFT un yeni çıkarmış olduğu WİNDOWS VİSTA adlı iletişim sistemini bildiğim kadarı ile sizlerle bu sürümün yeniliklerini açıklamak istiyorum

MİRCROSOFT un çıkarmış olduğu VİSTA iletişim sistemi sürümü oldukça ağır grafiklerle yapılandırılmış olup ilk yüklemede Harddisk inizin 9 GB lık bi bölümünü kaplıyor.

bununla beraber sisteminizde en düşük performans seviyeniz

İntel Pentium IV işlemci
    1 GB RAM
    128 MB Ekran Kartı
    20 GB Hard disk
    DVD sürücüsü ( Beta Version u Dvd sürücünüz olmadan yüklenemiyor)

ben kendim kurdum denedim yukarıda bahsettiğim sistemden daha yüksek bir sisteme sahip olmama ramen makinem oldukça yavaş çalışıyor.

yani Önümüzdeki günlerde ismi daha çok yaygıınlaşacak bu sistemi kurmadan önce sisteminize ek yapmanız gerekebilir.

Aklınızın bir ucunda bulunsun...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Server Mah.İnternet cad.Host apt. no:Ip DNS/HTTP

Arkadaş XP ye devam neyimize yetmiyor,256 lık ramim var 512 alacağım kara kara düşünüyorum.kalkıp bir de 1024 ram mi alacağım...zengin işi bu çok lüks bence..sırf vista kurmak için donanım almak enayilik.....

Alıntı Orijinalini Gönderen: bylal
    Arkadaş XP ye devam neyimize yetmiyor,256 lık ramim var 512 alacağım kara kara düşünüyorum.kalkıp bir de 1024 ram mi alacağım...zengin işi bu çok lüks bence..sırf vista kurmak için donanım almak enayilik.....

Bence bu şekil düşünmen yannış tam olarak nasıl bir sistem olduğunu anlayamasamda bu gece iyi bir süzgeçten geçirecem beni düşündüren 9 GB lık yer kaplayışı XP 1.4 GB lık bir yer kaplıyor olmasına ramen her kullanıcı için tek tek çözüm sağlayan bir sistemdi peki ya 9 GB lık bir sistem sizce bize neler sunabilir bence bunuda düşünmek gerekeyor.

Mesajı okuyanarkadaşlar eğer bildiğiniz farklı bir yenilik varsa bölüm altında paylaşmanızı bekliyorum.

Vista suan relase olmadığındna dolayı beta'sı felaket ram sorunu yapıyor 512 MB ram yemekte ( Standart olarak ) bu nedenle şuan için xp ile devam etmenizi tavsiye ederim.

bencede arkadaşlar xp ile devam.. vista iyice bi otursun hataları giderilsin ozman geçen geçer.bide vistanın bi kaç çeşidi olacakmış düşük sistemlerdede çalışabilecek yani.

Benzer Başlıklar

1. Mİcrosoft Office
    joeycloud tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.09.2006, 16:33
  2. WİNDOWS VİSTA BETA HAKKINDA YARDIM
    wegaserhan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.06.2006, 19:19
  3. WİNDOWS VİSTA
    3214ilhan tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 3