+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: LÜTFENN YARRDIMM!!!
-
13.07.2006 16:48 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
LÜTFENN YARRDIMM!!!
ya arkadaşlar internetten REGISTRY-911 diye bi program indirdim bilgisayardaki hataları bulması için ancak STARTUP APLİCATIONS seçeneğini programdan devre dışı bırakmalıydım
programdan çıktıktan sonra başlattan programlara girdiğimde hiç birşeyin açılamadığını gördüm
bilgisayarı tekrar kapatıp açtığımda masaüstündeki hiçbir dosya(bilgisayarım da dahil) olmadığını gördüm
başlattan programlara geldiğimde ise programların boş olduğunu gördüm
sadece başlat çubuğundaki programlardan winampın yerinde olduğunu gördüğümde açtım ve müzik dinlenbiliyordu
ve başlattan programa girdiğimde anında explorer hatası veriyor
BUNU DÜZELTMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM
LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
LÜTFEN!!!!!
not: bunları tabi ki başka bilgisayardan yazıyorum.
-
13.07.2006 17:00 #2
-
13.07.2006 17:03 #3
Mesajiniz kilitlenmeden önce basligi degistirin. Bu programi kullanmadim ama arastirdim. Bir çesit optimizasyon uygulamasi olmali ancak neler yeptigini bilmiyorum ama sanirim tüm registry ayarlarini degistiriyor. Pğrformansi artirmak için galiba çok önemli ayarlari da degistirince windowsunuz açilmaz olmus. Tavsiyem güvenli kipte açip sistemi önceki tarihe yüklemeniz. Bu da olmazsa (geri yükleme kapaliysa) bir win cd'sinden boot edip regedit dosyasini tekrar yüklemeniz. Bunu yapinca bazi programlari tekrar kurmaniz gerekebilir.
-
13.07.2006 17:28 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
şuan windows cd m yok
başka önerin varmı
neyse yine de saol
-
13.07.2006 18:53 #5
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan
yukarıda yazılmış güvenli kipden gir ya geri yükleme yap yada prog. kaldır
Benzer Başlıklar
-
ARKADAŞ YARDIM LÜTFENN
gh0st tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 31.07.2006, 20:12 -
VPU Recover ile ilgili(lütfenn)
ugurmandas tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 15.06.2006, 21:19

Alıntıyla Yanıtla

Trojan nasıl temzlenir??
Bugün, 13:03 / Yazılım