PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan me 98 e dönüş yapacağım

98 kuracağım fakat elimde cd var disket var fakat driverlerin hiç biri yok anakart chipset,ses,modem,vs.işte içinde ne varsa pc nin 2000 model AMD kullanılan bir pc ne yapabilirim bir yol gösterin ne olur saygılar sunarım hepinize hayırlı geceler.

Önce donanımlarınızın web sitesine girip driverları indirin. sonrada format atıp kurulumunuzu yapın.

Everest tarzı programlarla donanımınız hakkında bilgi edinebilirsiniz.

öncelikle donanımınıza bakın, bu arkadaşın dediği bir yazılımla da olabilir, direk kasayı açıp bakarak ta olabilir. daha sonra driverzone.com sitesinden donanım parçalarınızın marka ve modellerini girerek aratmak suretiyle driver larını indirip kurabilirsin.

Modeller ne kadar yeni olursa olsun bir çok donanım cd'sinde win9x driverlarınada yer verilmektedir.( İstisnalar haric )

evet arkadaşlar çok çok sağolun bir şeyler indirdim ama inanın ne yaptığımı bilmiyorum çalışıyor şu an ama kilitleniyor arasıra sanırım driver lar eksik agp ile ilgili ekran kartını kurdum ses kartıda tamam başka neler var bilgi alabilirmiyim bu arada hadiyin arkadaşlar ne olur cevaplayın bakın hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum ama biraz destek lazım geldi sizleri seviyorum.

Benzer Başlıklar

1. Giden Dosyalara Dönüş Bileti...
    nkcoskun tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 07.06.2006, 17:00
  2. geri dönüş
    titanyumlife tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.11.2004, 08:35
  3. fat 32ye dönüş...
    yamtar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3