PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan harddisk hidden bölüm

benim harrddis 4 e bçlünmüş bir hdd.bilgisayarda ols2000 boot proramı yüklüydü. ols sadece c nin(windows) olduğu kısmı gösteriyor diğer d,e,f yi göstermiyordu .pls den ayarlar kısmından diğer bölümleri göster kısımları gösterdikten sonra ben d den boot ettirmeye çalıştım denemk için tabii normal olarak yüklemedi. bilgisayarı tekrar başlattığımda aynı hatayı gene verdi..bende başlangıç disketiyle başlattıktan sonra ols programını msdos formatından çalıştırıp ols yi kaldırdım. bu sefer bilgisayarı başlatımm ve açıldı ancak ön ceden d olan hdd bölümü artık bilgisayardan görünmiyor. denetimmasaından yönetimsel araçlardan bölüm görünüyor. fat32(sağlam) yazıyor.bilgisayar sürücü atamamış öyle bir seçenek te yok. hdd nin içinde önemli bilgilerim var . ben de partition magic programıyla baktım bölümü hidden fat32 diye gösteriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim..

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: harddisk hidden bölüm

Alıntı Orijinalini Gönderen: suatak000
    benim harrddis 4 e bçlünmüş bir hdd.bilgisayarda ols2000 boot proramı yüklüydü. ols sadece c nin(windows) olduğu kısmı gösteriyor diğer d,e,f yi göstermiyordu .pls den ayarlar kısmından diğer bölümleri göster kısımları gösterdikten sonra ben d den boot ettirmeye çalıştım denemk için tabii normal olarak yüklemedi. bilgisayarı tekrar başlattığımda aynı hatayı gene verdi..bende başlangıç disketiyle başlattıktan sonra ols programını msdos formatından çalıştırıp ols yi kaldırdım. bu sefer bilgisayarı başlatımm ve açıldı ancak ön ceden d olan hdd bölümü artık bilgisayardan görünmiyor. denetimmasaından yönetimsel araçlardan bölüm görünüyor. fat32(sağlam) yazıyor.bilgisayar sürücü atamamış öyle bir seçenek te yok. hdd nin içinde önemli bilgilerim var . ben de partition magic programıyla baktım bölümü hidden fat32 diye gösteriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim..

sorun formatlama biciminden değil. cünkü daha önce görünüyordu.bütün olay ols2000 programında yaptığım değşiklikten kaynalanıyor. zaten c(fat32) gizlene d(fat32) e(fat32) f(ntfs) ntfs yi görüyo..

Benzer Başlıklar

1. harddisk 2 bölüm ise nasıl 1 taneye getiririz
    delgado63 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 31.03.2007, 22:57
  2. c: xp kurulu partition u hidden yaptım , laptop çalışmıyor
    jdanielsm tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.11.2006, 01:48
  3. Hidden nedir nasıl kullanılır?
    celik28 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2