PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile (hat ) network ve internettle ilgili ii bilen bi arkadaş ???
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: kimene
Varsayılan (hat ) network ve internettle ilgili ii bilen bi arkadaş ??? - 24.07.2006, 01:28

1 yıldır bir internet cafe işletiyorum ve bir yıldan beri bir türlü düzelmeyen internet hattım (devanlı kopmalar yaşıyorum) telekom kendileriyle ilgili bir sorun olmadığını söylüyor (bende virüs vardır diye devafarca yeniden kurdum pcleri)(ayrıca bağlandı kesilir kesilmez kendiliğinden yeniden bağlanıyor virüs böylemi yapar) burunu nasıl aşabilirim önerileriniz çok önemli 17 clientim var 24 portlu bir swich kullanıyorum zoom x4 kullanıyordum origoyla değiştim hala aynı(tek fark zoomda hattı yenilemem gerekiyordu origoda kendiliğinden bağlanıyor)
teşekkür ederim
yokmu anlayan kimse???
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 24.07.2006, 02:37

Bana kalırsa Türk Telekomdan kaynaklanıyordur. Teknik servisin kafeye gelmesini isteyin bazen gerçekten sorunun kendilerinden kaynaklandığınn farkında olmuyorlar, ADSL santralinden uzak olabilirsiniz, sinyal seviyesi düşük olabilir size gönderilen veya sizin mekana gelen telefon kablolarında bir kalitesizlik olabilir.

iyi günler.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 24.07.2006, 03:03

buralarda telekom teknik servisinin cafeye gelipte ilgileneceğini hiç sanmıyorum ama dediğin banada mantıklı geliyor çok merak ettiğim bişey var eger pc lerde virüs olsaydı hat kendiliğinden geri gelirmiydi virüs varsa her zaman var bende bazen çok ii bazen iğrençleşiyor hat virüs olma ihtimali var mı
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 24.07.2006, 03:12

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: veysel23
buralarda telekom teknik servisinin cafeye gelipte ilgileneceğini hiç sanmıyorum ama dediğin banada mantıklı geliyor çok merak ettiğim bişey var eger pc lerde virüs olsaydı hat kendiliğinden geri gelirmiydi virüs varsa her zaman var bende bazen çok ii bazen iğrençleşiyor hat virüs olma ihtimali var mı
Vallaha ben başımdan geçen olayı anlatayım, ben bu olaydan sonra türk telekoma güvenmedim artık. ADSL yeni bağlattım. modem aldım bağlıyorum hat ışığı var ama bağlantı yok. yapmadığım şey kalmadı. başka kasa getirdim eve başka modem getirdim olmuyor. benim parçalarım ise diğer ADSL abonelerinin evilerinde sorunsuzca nete girebiliyor. Artık iş o kadar çığrından çıktı ki kafayı yemek üzereydim çok aradım türk telekomu her zaman için sorunun benden kaynaklandığını ve verilen ADSL sinyalinin normal olduğunu söylediler ama ben ısrarla servisin gelmesini istedim eve. Geldiler sonunda. adamlar baktılar ve 25sn yenin içinde bu IP almıyor merkezden halledilecek dediler ve gittiler ertesi gün hat normal şekilde çalışıyordu...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 04.08.2006, 01:23

ip almaması parklı bişey ama bende ip var bağlantımda ama bu bağlantı sıkça kopuyor
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
ARKADAŞ YARDIM LÜTFENN gh0st İnternet, Ağ ve Güvenlik 4 31.07.2006 22:12
bilgisayarı bilen arkadaş aranıyor bana ekran kartını söliin yasin93 Programlama Dilleri 2 06.04.2006 00:56
Bu müziğin adını bilen bir arkadaş var mı? ucahmetuc İnternet, Ağ ve Güvenlik 5 28.02.2006 00:43
MSN de arkadaş edinmek Chatterbox İnternet, Ağ ve Güvenlik 21 21.02.2005 22:29
Dvd-Rw Sorunu Yazamıyorum arkadaş beherc Yazılım 10 25.01.2005 03:16

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.