PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
11 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Türkiye-İstanbul

HEE ... AYRICA BU 15 DK LIK ÜCRETSİZ GÖRÜŞME NE OLUYOR? BUNU NASIL GERÇEKLEŞTİRECEZ?SKYPEDE NASIL YAPILIR??

Alıntı Orijinalini Gönderen: sigaraicendeve
    Skype yani kullanıcılarına ilk 5 dk'sı ücretsiz olmak üzere sabit telefonları arama hakkı veriyor. Ancak yurt dışı numaraları sadece diye biliyorum.

Bunun dışında kendi sabit telefon hattını kullanarak biryerleri aramak istiyorsan ihtiyacın olan şey voice destekli fax/modem kartları (eskiden internete girdiğimiz 56k modemlerin voice destekli olanları) Bu kartlardan birtane bulup makinaya tak sürücülerini yükle ve windowsun numara çeviricisini (en son win98de vardı xpde hala varmı bilmiyorum) kullanarak numarayı çevir

Konuşma yapabilmek için ses kartın, mikrofonun ve hoparlrün olması gerek dememe gerek yok heralde
    Yani hocam bende xp yüklü bir dizüstü bilgisayar var.Her halta yarayan bu aleti bir telefon makinası gibi kullanamıyor muyum? Bu o mu demek oluyor? Telefon hattı bağlı,hoparlör , mikrofon,ses kartı,modem, ne istersen var ama arama yapamayacak mıyım? Skype falan istemiyorum.Benim derdim bu cihazı telefon gibi kullanabilmek... Yok mu çaresi???

Eğer laptopundaki modem voice destekli ise olur ama baktım xp de numara çevirici (dialer) yok onun için bi dialer program bulman lasım heralde xp'yide çok fazla kurcuklamadığımdan daha fazla bilgim yok eğer dialer bulursan olur

Win98 altında yapmıştım ancak modemimin voice desteği oladığı için ses gelip gitmemişti bağlantıyı kurmuştuk ama.

Windows XP içerisinde de bir numara çevirici var zaten. Fakat pek de kolay erişilebilir bir yerde değil. Eğer başlat menüsünden çalıştır'a girerseniz ve açılan pencereye dialer yazıp Tamam butonuna tıklarsanız Numara Çeviricisi açılacaktır.

ben bikere 145 diye 155 i çevirmişdim...adam alo diyo alo diyo ben dumur tabi.. :lol:

Benzer Başlıklar

1. telefon etmek istiyorum
    canosayan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 29.01.2007, 04:14
  2. Pc'den mms gönderme
    vitruviyen tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 12.10.2006, 16:04
  3. Pc'den tv ye aktarım
    mehmet2985 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1