PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Acil Yardım Görev Çubuğu kayboldu !!!

görev çubuğu aynen böle oldu Vista_Inspirat_1.1 temasını kurdum 1-2 saat sonra görev çubuğu kayboldu ne yaptıysam geri getiremedim !!!
    programı silince geri gelio ama ben silmeden geri getirmek isiom yardım !!!! :cry: :cry:

arkadaşım aynı sorun bendede olmuştu.bende senin gibi çok ugraştım ama getiremdim bi türlü.Ben programı sildim-ama silerkende sürekli problem çıkardı zar zor eski haline getirdim.sonradan düzeldi.ama yerinde olsam silip tekrar kurmayı denemem.ben çok denedim.sanıyorum bende sistem dosyaları zarar gördü ve o yüzden oldu.Bende başlık açmıştım ama kimse bu konu hakkında pek yardımcı olamamıştı.
    (Yerinde olsam programı siler.normal xp ye dönerim)

Angry

ya aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen yardımcı olun sayfalar arasında ctrl+alt+del geçmekten bıktım noolur yardım edin.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

Elinizdeki Vista Ispirat'ın sürümünde bir problem olabilir. Başka bir sürümünü veya başka bir yerden indirip deneyin.

Arkadaşım Vista yaması bende http://www.crystalxp.net/bricopack/en.htm adresten kurmuştum bir sorun yaratmadı .
    //
    İlk ücünü denedim hala kullanıyorum. 4 numaralı crysta xp Bazı sistemlerde sorun çıkıyor.
    //
    kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. görev çubuğu masa üstü göster simgesi (yardım!)
    kandemir-r tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.06.2006, 14:22
  2. windows xp'de görev çubuğu kayboldu
    Apotheosis tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.01.2005, 20:36