+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Çok Sorunum Var
-
20.09.2006 19:44 #1
Çok Sorunum Var
öncelikle iyi günler.başlıktan da anlaşılacağı gibi bilgisayarımda birsürü sorunum var.başlayalım
en önemlisi pcnet forumuna mesaj atamıyorum.cevap ver deyince sayfa açılıyor fakat cevap yazma yeri gelmiyor.yeni konu açamıyorum.özel mesaj da dahil.(şimdi nasıl atıyorsun diyorsanız evdeki 2. bilgisayarımızdan.)
cd sürücümün otomatik okuma özelliği bozuldu herhalde.microsoftun sitesinden autofix adlı yazılımı indirdim.sorunumu biraz çözdü.artık cdleri okuyabiliyor ama biraz geç kalarak.
bilgisayarıma kaspersky kurmak istiyorum fakat kuramıyorum.buna panda dahil.kaspersky kurarken bir hatayla karşılaşıldı diyor ve yüklemeyi geri alıyor.(şu an sistemde pc cillin var)
şimdi diyorum ki format atıp kurtulayım hepsinden fakat format atmak istemiyorum.çünkü favori programlarımı kurdum ve formatlarsam elimde cdsi olmayan programlarım da silinecek ve önemlisi sitemimde vtp 5.5 yüklü.(vista transformation pack 5.5)
çok çaresizim.sizlerin önerilerinizi bekliyorum.eğer çare olmazsa format atarım... :cry: :cry: :?
ayrıca bozuk olan bilgisayarı kullandığım için size belki mesaj atamayabilirim :roll:
-
20.09.2006 19:51 #2
Re: Çok Sorunum Var
[quote="HACKER882"]öncelikle iyi günler.başlıktan da anlaşılacağı gibi bilgisayarımda birsürü sorunum var.başlayalım
en önemlisi pcnet forumuna mesaj atamıyorum.cevap ver deyince sayfa açılıyor fakat cevap yazma yeri gelmiyor.yeni konu açamıyorum.özel mesaj da dahil.(şimdi nasıl atıyorsun diyorsanız evdeki 2. bilgisayarımızdan.)
arkadasım bende de oluyordu oda uye gırısı yapmadıgım ıcın sende öle mı bılmıyorum
-
20.09.2006 19:58 #3
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Www.Gultepe.Net İstanbul
anlaşılan sen windows unu bayağı yıpratmışsın
1. eğer çalışan forumlarda bu tür bölümler açılmıyorsa bir çok nedeni olabilir int düşüklüğü,illegal yazılımlar vs. bunu explorer ini yeniden kurabilirsen çözebilirsin.
2. sorunun da sürücünün otomatik kullan bölümünden sorununu halledebileceğine inanıyorum
3. sorunun eğer sistemin iyi ise Norton yüklemeni tavsiye ederim
4. Sorunun windows hor kullanıyorsan biçimlendirme yapman gerekir sürekli ama en güzel yontem format atmak olur sanırım ileride daha değişik sorunlarla karşılaşmaman için
-
20.09.2006 20:08 #4
Re: Çok Sorunum Var
maalesef ondan değil ondan olsaydı lütfen üye girişi yapın derdi.
Orijinalini Gönderen: sibera
neyse teşekkürler :roll:
-
20.09.2006 20:38 #5
Maalesef bu sorun bazen bende de oluyor, bazen kendiliğinden düzeliyor, ama benim yaptığım pratik çözüm farklı brows'lar kullanmak. Mesela Explorer'da hata verince hemen firefox'a geçiyorum. Sende öyle yap.
Benzer Başlıklar
-
bir sorunum var..
yeahmn tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 13.10.2006, 11:18 -
pdf sorunum var.
bunyaminguner tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 02.05.2005, 16:39 -
ASP kod sorunum var
SeRKaN- tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 20.03.2005, 13:06 -
usb sorunum
tironea tarafından Donanım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 24.02.2005, 19:45

Alıntıyla Yanıtla

Bluetooth çalışmıyor!!!
Bugün, 19:54 / Donanım