PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Çok Sorunum Var

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Türkiye/Trabzon/Yomra

Varsayılan Çok Sorunum Var

öncelikle iyi günler.başlıktan da anlaşılacağı gibi bilgisayarımda birsürü sorunum var.başlayalım

en önemlisi pcnet forumuna mesaj atamıyorum.cevap ver deyince sayfa açılıyor fakat cevap yazma yeri gelmiyor.yeni konu açamıyorum.özel mesaj da dahil.(şimdi nasıl atıyorsun diyorsanız evdeki 2. bilgisayarımızdan.)

cd sürücümün otomatik okuma özelliği bozuldu herhalde.microsoftun sitesinden autofix adlı yazılımı indirdim.sorunumu biraz çözdü.artık cdleri okuyabiliyor ama biraz geç kalarak.

bilgisayarıma kaspersky kurmak istiyorum fakat kuramıyorum.buna panda dahil.kaspersky kurarken bir hatayla karşılaşıldı diyor ve yüklemeyi geri alıyor.(şu an sistemde pc cillin var)

şimdi diyorum ki format atıp kurtulayım hepsinden fakat format atmak istemiyorum.çünkü favori programlarımı kurdum ve formatlarsam elimde cdsi olmayan programlarım da silinecek ve önemlisi sitemimde vtp 5.5 yüklü.(vista transformation pack 5.5)

çok çaresizim.sizlerin önerilerinizi bekliyorum.eğer çare olmazsa format atarım... :cry: :cry: :?

ayrıca bozuk olan bilgisayarı kullandığım için size belki mesaj atamayabilirim :roll:

Varsayılan Re: Çok Sorunum Var

[quote="HACKER882"]öncelikle iyi günler.başlıktan da anlaşılacağı gibi bilgisayarımda birsürü sorunum var.başlayalım

en önemlisi pcnet forumuna mesaj atamıyorum.cevap ver deyince sayfa açılıyor fakat cevap yazma yeri gelmiyor.yeni konu açamıyorum.özel mesaj da dahil.(şimdi nasıl atıyorsun diyorsanız evdeki 2. bilgisayarımızdan.)
    arkadasım bende de oluyordu oda uye gırısı yapmadıgım ıcın sende öle mı bılmıyorum

anlaşılan sen windows unu bayağı yıpratmışsın
    1. eğer çalışan forumlarda bu tür bölümler açılmıyorsa bir çok nedeni olabilir int düşüklüğü,illegal yazılımlar vs. bunu explorer ini yeniden kurabilirsen çözebilirsin.
    2. sorunun da sürücünün otomatik kullan bölümünden sorununu halledebileceğine inanıyorum
    3. sorunun eğer sistemin iyi ise Norton yüklemeni tavsiye ederim
    4. Sorunun windows hor kullanıyorsan biçimlendirme yapman gerekir sürekli ama en güzel yontem format atmak olur sanırım ileride daha değişik sorunlarla karşılaşmaman için

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Türkiye/Trabzon/Yomra

Varsayılan Re: Çok Sorunum Var

Alıntı Orijinalini Gönderen: sibera
    öncelikle iyi günler.başlıktan da anlaşılacağı gibi bilgisayarımda birsürü sorunum var.başlayalım

arkadasım bende de oluyordu oda uye gırısı yapmadıgım ıcın sende öle mı bılmıyorum
    maalesef ondan değil ondan olsaydı lütfen üye girişi yapın derdi.
    neyse teşekkürler :roll:

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Maalesef bu sorun bazen bende de oluyor, bazen kendiliğinden düzeliyor, ama benim yaptığım pratik çözüm farklı brows'lar kullanmak. Mesela Explorer'da hata verince hemen firefox'a geçiyorum. Sende öyle yap.

Benzer Başlıklar

1. bir sorunum var..
    yeahmn tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.10.2006, 11:18
  2. pdf sorunum var.
    bunyaminguner tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.05.2005, 16:39
  3. ASP kod sorunum var
    SeRKaN- tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 5