PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Manisa Athlon 64 X2 3.800+ Asus A8N-SLİ Deluxe 1GB DDR 400 corsair 300GB S-ATA|| GeFORCE 7800GTX

Varsayılan TOMB RAİDER 1 bitiren arkadaşlar buraya

Arkadaslar soyle eski oyunlara bakarken Tomb Raider 1 i buldum tekrar oynıyayım demim hepiniz hatırlarsını 4 bolum dinozorlardan sonraki bolum yani hani sarı kırmızı duvarları var filan 15 dakikalık bir bolum neyse orda hani bir duvada bir kol vardı fakat kolun altıda kırılan taban dan dı yere dusuyorsunuz kıurtaları oldurup ilerliyorsunuz evet tam orası hepiniz hatırlıyorsunuzdur hatta icinde hafta sonunu o kolu calıstırmaya ayıranlar bile vardır nette biraz arastırdım kimse o kolu calısıtıramamıs benim merak ettiğim sizden o kolu calıstıran var mı varsa LUTFEN adını buyuk harflerle yazsın saka biryana ya o kol gercekten sadece oyuncuyu oraya yonlendirip asağı dusurmek icin yada gercekten o kol calısıyor ve tomb Raider de artık ne olcak bilmiyorum ben eidos un sitesindede arastırma yapıyorum ama eski oyun olduğu icin bulamıyorum beni 7 versiyonu olan Legends e yonlendiriyorlar

Boşuna uğraşıyorsun kardeş o kolu biliyorum, Tomb Raider'daki aynı kol olduğundan eminim Pirates of Caribbean ( Gariban Korsanlar) oyununda da öyle bir kol var çevir çevir duvarı açamıyor...sonunda öyle bir kızıyorsunuz ki yapışkan tuşlar devreye giriyor ve oyunun da oynanmaz oluyor.Üç kere yükledim üç kere sildim Gariban Korsanları ama o mendebur kol bir türlü duvarı açamadı. Boşuna uğraşma Mezar Talancısındaki kol da aynı kol ve o kol açılmıyor. Hatta ben öyle bir soğudum ki o koldan geçenlerde Fars Prensi adlı oyun hakkında tezgahtardan bilgi alırken; ''Bu oyunda kol var mı kol?'' garipsediğini görünce de '' Yani yanlış anlamayın; fetişist değilim sadece kollu oyunlardan hoşlanmıyorum, herneyse unutun gitsin'' dediğimde durum artık daha vahimdi.Bir daha o CD markete de uğrayamaz oldum. Oyunlara neden öyle kollar koyarlar ki? Açıl susam demek varken...Herneyse

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Manisa Athlon 64 X2 3.800+ Asus A8N-SLİ Deluxe 1GB DDR 400 corsair 300GB S-ATA|| GeFORCE 7800GTX

!!!!Açıl susam demek varken !!! tabikide aslında ama yinede yani o bolum oyle olmusku millet soyle diyor TOMB OF QUALOPEC adını vermişler bolume ben bolumu cok beğeniyorum ama o kola aklım takıldı yinede yorumlarını bekliyorum!

Katılım Tarihi
    2006
    Yer

Ha arkadaslar Tomb Raider 2 de son bolumlerde bir yer var o bolumde ilerde bir merdiven gozukuyormus ve orası aynı su kol gibiymi,ş ulaşılamıyormus internette gordum bulursam bende biraz deniyeceğğim oraya ulaşmayı neyse hadi arkadaslar tomb raider oynayan yok mu yorumlarınızı yazın

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Ben tomb raider'in tüm oyunlarını oynadım yanıltıcı tuzaklardan biri senin bahsettiğin.. Yani larayı öldürmek için zaten önemli bir şey olsa oyunu bitiremezdik o kol çekilmeden..

Benzer Başlıklar

1. Arkadaşlar Download Hızınız Buraya
    JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 25.06.2007, 16:32
  2. Nokia 7710 hakkında kararsız kalan arkadaşlar buraya...
    ahmetfx tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 30.09.2006, 14:42
  3. arkadaşlar sata harddisk bilgisi olanlar buraya
    bayte tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.05.2006, 20:16
  4. Duyarlı Arkadaşlar Lütfen Buraya
    santor tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.04.2006, 00:51
  5. Arkadaşlar Buraya Bir Bakın