PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan kasperskyı pcden kaldırmak ve windows servisleri hakkında ya

özetle anlatacak olursam program files/kaspersky dizinindeki bazı dosyaları "türkçe olanlarıyla" değiştirmek için sildim. avp.exe dokunmadım ancak pcyi yeniden başlatınca kasper sistem cubugunda gözükmemeye başladı. ustelik çalıstırdıgım her programda basegui.dll hatası vermeye başladı.

kasperi program ekle kaldırdan silmeye calıstım. su an program acık oldugu için silinemez dedi. ctrl alt del yapıp uygulama sonlandır dedim. izniniz yok dedi. bunun üzerine hijckthis le "kill process" yaptım yani su an calısan programları sonlandır dedi fakat bu bir windows hizmetidir deyip başlat*çalıstır*services.msc yaz dedi. oradan kaspersky hizmetini durdur dedi. fakat hizmet started olarak gözükmesine ragmen durdur butonu aktif değildi.

hijackthis le kasperle alakalı olan bütün herşeyi kaldırmayı denedim fakat sonuc sıfır. güvenli modda da denedim silinmiyor.

kasper yeniden de yuklenmiyor cunku zaten calısıyor diyor. son care format fakat benim format işi biraz zahmetli oldugu için girişmek istemiyorum bile. yardımlarınızı bekliyorum

kayıt defterinden kaldırmalısın..

Benzer Başlıklar

1. Windows Servisleri Ne İşe yarar??
    fgurhanf tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.11.2006, 11:23
  2. windows xp internet hız sınırlamasını kaldırmak
    remderem tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 31.10.2006, 02:41
  3. windows media player kaldırmak
    promar tarafından Yazılım forumunda