PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Acer

Varsayılan Acer

arkadaslar selamlar..
    bugün vatancomputere gittim arkadasıma laptop alcaktık..windows xp home edition veriliyormus makina içinde..driver setuplarıda içinde var dedi..bende yaklasık 4 ay önce laptop almıstık acer marka..ama ondada cd gelmedi bana..bilgisayarın harddiskine iice baktım windows xp kurmak için bi dosya falanda yok..kafam karıstı..ne yapmam lazım :cry:

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: Acer

Alıntı Orijinalini Gönderen: BySessiZ
    arkadaslar selamlar..
    bugün vatancomputere gittim arkadasıma laptop alcaktık..windows xp home edition veriliyormus makina içinde..driver setuplarıda içinde var dedi..bende yaklasık 4 ay önce laptop almıstık acer marka..ama ondada cd gelmedi bana..bilgisayarın harddiskine iice baktım windows xp kurmak için bi dosya falanda yok..kafam karıstı..ne yapmam lazım :cry:
    Merhaba

Artık günümüz notebook'larında işletim sistemi bir CD yerine HDD içerisine image olarak atılıyor.

Siz tekrar windows kurmak istediğinizde ise işletim sistemi içerinden çalıştırmak yerine açılış sırasında ACER logosu çıktığı anda büyük bir ihtimal bir özel tuş kombinasyonuna basarak cihazı aldığınız ilk günkü windowsa eşitireibliyorsunuz. Örneğin HP lerde F11 DELL lerde ctrl+F11 gibi tuşlara basarak bu iş yapılabiliyor ama ACER için nedir biliyorum PC içerisinde recovery CD si falan var ise üzerinde yazıyor olması lazım..

saygılar..

Acer ilk aldiginizda icinde kendi yazilimlari yuklu olarak gelir,Power Management,Backup vs. gibi. Bu yazilimlardan Acer eRecovery Management ile Windows'u ilk gunku haline dondurebiliyorsunuz.Kolay Gelsin

benimde kendi driverleri vardı ama ben hepsini sildim ben acerin yaptığı işlletim sistemini nerden bulabilirim acaba

Alıntı Orijinalini Gönderen: beatnik47 Mesajı Görüntüle
    benimde kendi driverleri vardı ama ben hepsini sildim ben acerin yaptığı işlletim sistemini nerden bulabilirim acaba
    İşletim sistemini vermezler genelde verseler verlseler kurtarma CDsi verirler, birde o işletim sistemini Acer yapmaz sadece Windows'u kurup yanınada Acer programlarını ve PC driverılarını yüklerler sonrada Dye veya CDye Recovery Disk olarak atarlar sende gerekirse onunla formatlarsın pcyi ve key girip etkinleştirirsin herşey ilk aldığın günkü gibi olur...
    Ayrıca kendi CD ile format atacaksan formattan sonra gerekli driverları Acer'ın sitesinden bulabilirsin...
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

Benzer Başlıklar

1. Acer
    BySessiZ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 13.01.2007, 21:50
  2. acer 5101
    oceansoul tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0