PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: mavi ekran

Varsayılan mavi ekran

Arkadaşlar pc açılırken mavi ekran geliyor. bu mavi ekranı düzeltmek için windows cd sini takıp çalıştıra birşey yazılınca düzeliyormuş doğrumu? Doğruysa windows cd sini taktıktan sonra ne yapılca yardım edermisiniz?

sfc /scannow yazarsan önemli windows dosyaları taranmaya başlar hatalı ve değiştirlmiş olanlar cd'den tekrar yüklenir sen bunu bi dene işe yaramazsa format yolları taşlı..

mavi ekran için windows cd sine gerek yok donanaımsal bir sorundur pc içindeki donanımsal parçalrın takılışında sorun olabilir

mavi ekran geliyorda tam olarak ne yazıyor mavi ekranda mavi iyice açıklamalısın mavi ekran gelip yeniden başlıyorsa bilgisayar son yüklediğğin programlarda hata olabilir veya boot dosyaları hatalı olabilir veya donanım yüklenmesi sırasında arıza,şiddetli çakışma olbabilri,eğer mavi ekran çıkıp bilgisayarını yeniden başlatmanı istiyorsa blusod virüsüddür online bir tarayıcıyla bunu halledersin diğer sorunları da halletmen için güvenli moda girip çakışma varsa çakışan donanımların birini kaldır,sonyüklediğin programlardaysa sonyüklediğin 2-3 proyu sil, ve bu olay da aklına derrs olsun bi daha 1.5-2 ayda bir sistem geri yükleme noktası oluştur.

umarım yardım edebilmişimdir...
    bu arada sorunlarınıza yardım edilebilmesi için zaten iyi anlaşılması gerekir dolayısıyla sorununuzu iyi anlatmalısınız

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Konu biraz eski sanki :)

Benzer Başlıklar

1. MAVI EKRAN
    Thealessandro tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.09.2009, 18:54
  2. mavi ekran
    maganda tarafından Yazılım forumunda