PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan BEN 2 işletim sisteminide bilgisayarıma kurmak istiyorum ama

ES SELAMINALEYKÜM arkadaşlar ben hem vindows xp hem de mac kurucam zaten xp kuruluda mac os u da kurucam ama nasıl ikisinide aynı yere kurabilirmiyim yardım edebilirmisiniz hard diskim 3 ayrılmış zaten macın dosya biçimi ayrımı yani şöyle istiyorum makina hani açılıdığı zaman windowsmu mac mi diyo sormasını istiyorum yani şimdiiden ALLAH RAZI OLSUN...

kardeşim format atmayı bilyiorsan atarken hani diski 2ye böl diski sil falan die bi kısım gelio ya c: kısmına dokunmassın (tabi mac ile atarken) sonra işte oraya geldiginde c:ye dokunma d yada e yi sil sonra direk onlardan birinin üstündeyken devam de (ENTER a bas)sadece sectigin bölüme kuracaktır işletişm sistemini felsefesi budur yani sana resimli göstermeyi isterdim ama zamanım yok

arkadaşım zaten haddiskin 3'e bölünmüş c'ye elleme xp yine kalsın diğer ikisinden birinin içindekileri al (eğer lazım ise diilse boşver) daha sonra format atarken o diğer ikisinden birisinin üzerine gel ve işletim sistemini kur. Kurduktan sonra sanırım hem açılışta hem de kapanışta iki işletim sistemini de gösteriyor. İkisinden birinde işini görürsün. Kolay gelsin...

akadaşlar mac os un bendeki sürümü 10.4.6 yaklaşık 3 defa kurdum ama bir türlü açılmadı bide windowsuda açılmadı sizce neden olabilir ben anlamadım yani windows c de ben macı d ye kuruyorum ama açılmıyo hani ms dos ekranı varya siyah ve kodlar o açılıyo başka bir şey yok komutda yazamıyorum anlamadım
    sistem şu
    anakart:epox nf4 anakart socet 939
    işlemcim:amd alton 64 3500 s939
    ram:2x512 kıngston
    hardisk:segate sata2 160 gb
    ekran kartı:nvidia 7600gt leadtek

sistem bu bana kurulumda herhangi bir promlem çıkarmıyo normal kuruyo ama kurduktan sonra restart atınca açılmıyo neden yani anladım tekrardan ALLAH RAZI OLSUN...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Cyber Gezeğeni

Bidaha dene açılır... yoksa Mac-i ilkönce kurda sonradan XP-yi kurda dene... bu şeyler hep denemekle olur...

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 31.08.2010, 16:53
  2. masaüstü dahil bilgisayarıma şifre koymak istiyorum
    edmilsoon tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 27.09.2008, 16:38
  3. Bilgisayarıma PERL kurmak istiyorum
    1988 tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 20.08.2006, 16:24
  4. 2 farklı harddiskte ayrı işletim sistemleri kurmak istiyorum