PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile yönetimsel araçlar>hizmetler
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: adana
Varsayılan yönetimsel araçlar>hizmetler - 09.12.2006, 14:42

arkadaşlar yönetimsel araçlar>hizmetler bölümündeki birçok hizmet çalişmiyo.hal böyle olunca birçok program ve özellik çalışmıyo ilginç olan ellede bu hizmetleri başlatamıyorum.sağ tık>özellikler seçeneği de çalışmıyo.mesela kopyala>yapıştır,windows installer,nero ve birçok şey çalışmıyo en önemlisi ses de gitti windows install çalışmadığı için sürücüleride kuramıyorum...
Tahminime göre sebep virüs ama defalarca tarattım sonuç yok...bu hizmetleri çalıştırmanın başka bir yolunu bilen varmı acaba...
formattan başka çare yok gibi geliyor bana ama son bir ümit olarak buraya yazim dedim...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 16.12.2006, 12:26

Merhaba

virus taramalarınızı güvenli kipte yapın derim.

ayrıca sağlam bir regedit temizleme aracı ile bir temizliğe girişmenizi de öneriyorum..

Norton WinDoctor da yararlı olabilir..

iyi günler..
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
hizmetler canm Yazılım 0 05.03.2007 19:48
web sayfası için araçlar??? KIDD İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 18.05.2005 21:11
Site yapımında gerekli araçlar? hayata_dair Web ve Grafik Tasarımı 19 21.01.2005 22:30
Hasarlı araçlar için ideal site abisoglu Web İnceleme 1 26.10.2004 20:08
Tüm Hizmetler icin Bir Tek Site.. Hostarena Web İnceleme 2 04.07.2004 03:06

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.