PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Varsayılan Farklı Bir Çeviri Programı

slm
    Bilgisayarda ingilizce olan metni türkçeye çeviren pro ceviri 1.9 isimli bir programım var. Daha önce incelediğim çeviri programalarında da karşılaştığım bir sorun hakkında konuyla ilgili bilgisi arkadaşlardan bir yardım bekliyorum. Gözlemlediğim kadarıyla bu ve bu tür çeviri programları özellikle cümle uzunluğu fazla olduğunda cümledeki kelimeleri birbirlerine katıyorlar ve sonuçta hiç çıkmayacak anlamlar çıkarabiliyorlar. Hatta çoğu çeviri de anlamsız oluyor. Elinizde bu kelime karmaşasına sebep vermeyen iyi bir çeviri programı varsa ve paylaşmak isterseniz sevinirim. Düşünüyorum da aslınca çeviri programları bir sözlük gibi cümleleri kelime kelime çıkarsalar bizde orjinal metni ve kelime çevirilerini takip ederek olayı çözmeye çalışsak aslında daha ii olur. Kelimeler birbirlerine gireceklerine veya metindeki bilmediğimiz kelimeleri dakikalarca sözlükten arayıp bulacağımıza toplu kelime cevirisi yapan bir program baya işime yarardı. Bu tarz bir programıda paylaşmak isterseniz minnettar olurum.

Teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. Çeviri Programı..
    tan_vedat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 07.12.2009, 18:52
  2. çeviri programı
    f_arabi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 05.01.2007, 21:48
  3. arkadaşlar bir çeviri programı arıyorum...
    MeaCulpa tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 08.09.2006, 19:40
  4. İngilizce-Türkçe Çeviri Programı
    Astron tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 31.08.2006, 14:15
  5. en iyi videon çeviri programı
    candel tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.01.2005, 21:39