+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: Farklı Bir Çeviri Programı
-
14.12.2006 03:37 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- Trabzon
Farklı Bir Çeviri Programı
slm
Bilgisayarda ingilizce olan metni türkçeye çeviren pro ceviri 1.9 isimli bir programım var. Daha önce incelediğim çeviri programalarında da karşılaştığım bir sorun hakkında konuyla ilgili bilgisi arkadaşlardan bir yardım bekliyorum. Gözlemlediğim kadarıyla bu ve bu tür çeviri programları özellikle cümle uzunluğu fazla olduğunda cümledeki kelimeleri birbirlerine katıyorlar ve sonuçta hiç çıkmayacak anlamlar çıkarabiliyorlar. Hatta çoğu çeviri de anlamsız oluyor. Elinizde bu kelime karmaşasına sebep vermeyen iyi bir çeviri programı varsa ve paylaşmak isterseniz sevinirim. Düşünüyorum da aslınca çeviri programları bir sözlük gibi cümleleri kelime kelime çıkarsalar bizde orjinal metni ve kelime çevirilerini takip ederek olayı çözmeye çalışsak aslında daha ii olur. Kelimeler birbirlerine gireceklerine veya metindeki bilmediğimiz kelimeleri dakikalarca sözlükten arayıp bulacağımıza toplu kelime cevirisi yapan bir program baya işime yarardı. Bu tarz bir programıda paylaşmak isterseniz minnettar olurum.
Teşekkürler
Benzer Başlıklar
-
Çeviri Programı..
tan_vedat tarafından Yazılım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 07.12.2009, 18:52 -
çeviri programı
f_arabi tarafından Yazılım forumundaYanıt: 19Son Mesaj: 05.01.2007, 21:48 -
arkadaşlar bir çeviri programı arıyorum...
MeaCulpa tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 08.09.2006, 19:40 -
İngilizce-Türkçe Çeviri Programı
Astron tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 31.08.2006, 14:15 -
en iyi videon çeviri programı
candel tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 18.01.2005, 21:39

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarında sorunu olanlar buraya,...
Bugün, 20:42 / Donanım