PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan dat uzantılı dosya

SeLam arkadaşLar ben windows Movie Maker den film düzenLiyorum Fakat cd den bi 40 dk lık bir video Kopyaladım pc ye AVSEQ1 (dat dosyası) Diye görünüyo Bunu Winamp media file ye NasıL Çevirebilirim Çünkü windows movie maker bu dosyayı görmüyo ekleyemiyorum Lütfen Yardım edin Bilenler Bana msn den Yada cevap Yazarak uLaşşsın

Eğer biliyorsanız Lütfen Çok açık şekilde Yazı Karman Çorman oLmasık FazLa Pc den AnLamıyorum şimdiden göstereceğiniz ilgiden doLayı Çok tşk ederim... :?

.dat uzantılı vidyo dosyasını Winamp açamıyor ama Windows Media Player açabiliyor :idea: bence o programı kullanın...bahsettiğim program ile açmak için şu işlemleri yapınız :arrow:

.dat uzantılı dosyaya fare ile sağ tıklayıp "Birlikte Aç..." a tıklayın ve orda çıkan listede "Windows Media Player" programını bulup seçin "Tamam" deyin olsun bitsin (inşallah anlatabilmişimdir :wink: )

Varsayılan ????

aMa ben videou izleyebiliyorum sadece orjinal hali ile winamp media file ye çevirmek istiyorum Yani media playerden izliyorum aMa winamp tanda izlemek istiyorum Çünki Movie maker wiamp media file olmassa almıyo

Winamp ta dat uzantılı dosyaları açmak için : http://www.free-codecs.com/PowerPlay...p_download.htm

Katılım Tarihi
    2002
    Yer
    NoMans LanD

.dat uzantisini .mpg olarak degistir bazen ise yarar bazen yaramaz bilgisayarindaki codeclere gore degisir. bu arada bunu dosyanin ismini degistirir gibi yapican .dat i silip .mpg yazıcan

Benzer Başlıklar

1. .k3g uzantılı dosya
    omerson1905 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.12.2006, 22:21
  2. .cts uzantılı dosya
    fuzep tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.08.2006, 23:49
  3. mov uzantılı dosya
    abdulhey tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3