PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan indirilen programlar başımızı belaya sokarmı?

bilgisayar öğrenmeye yeni yeni başladım bukonularda gerçekten çok az bilgiye sahibim beni aydınlatırsanız sevinirim soruma gelince rapid e upload edilen programları yani aslında piyasada parayla satılan programları indirdiğimizde başımız belaya girebilirmi? yani IP adreslerimizden bulunmamız zor olmasa gerek
    cevaplarsanız sevinirim

Nasıl bir program..?

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Programları her zaman resmi sitesinden indirmek en iyisi.Farklı isimlerde zararlı programlar upload edilmiş olabilir,belki anlamazsınız ve trojan tarzı zararlı dosyalar bilgisayarınıza bulaşabilir.Bu şekilde de IP adresini ele geçirmek hiç zor olmasa gerek Yani trojan yediğinizde karşıdakinin sizin ip nizi görmesi en fazla 1-2 saniye alır.O yüzden her zaman yazılımları resmi siteden,o da olmazsa güvenilir kaynaklardan indirin.Eğer rapid ten indiriyorsanız dosyayı açmadan önce anti virüs programıyla test edin.

Kolay gelsin.

Ticari programları resmi sitesinden indir lisans gerektirenleri lisanslı kullan resmi olarak başın belaya girmese bile manevi olarak girebilir.

Arkadaşların dediği gibi virüslü olmadıklarını kimse garanti edemez taramadan kullanma.

İstediğin programları freeware alternatiflerini (ücretsiz) bulma imkanın da var yapmak istediğin işi yaz alternatif sunsun arkadaşlar. Oyunların bile alternatif ücretsizi bulunabilir.

Yasal olmayan yollara sapma bu nedenle.

Not: IP ni bulamazlar bulsalar da ispatlayamazlar.

Nasıl bir program..?
    aslında bir ingilizce programı piyasada gerçekten astronomik fiyatlarda satılıyo yani benim almam imkansızın ötesinde
    Programları her zaman resmi sitesinden indirmek en iyisi.Farklı isimlerde zararlı programlar upload edilmiş olabilir,belki anlamazsınız ve trojan tarzı zararlı dosyalar bilgisayarınıza bulaşabilir.Bu şekilde de IP adresini ele geçirmek hiç zor olmasa gerek Yani trojan yediğinizde karşıdakinin sizin ip nizi görmesi en fazla 1-2 saniye alır.O yüzden her zaman yazılımları resmi siteden,o da olmazsa güvenilir kaynaklardan indirin.Eğer rapid ten indiriyorsanız dosyayı açmadan önce anti virüs programıyla test edin.

Kolay gelsin.
    önerilerin için sağol zaten ihtiyacım olan programları genelde resmi sitelerinden indiririyorum rapidden indirdiğim her şeyi de önce taratıyorum
    aslında benim kastettiğim trojan yemek değilde upload sitelerinden indirdiğim bu programların asıl sahipleriyle yani telif hakkını elinde bulunduranlarla başım belaya girebilirmi?
    teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. İnternetten indirilen filmler
    omer123 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 26.02.2012, 14:40
  2. indirilen filmler hakkında...
    airwolf045 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.11.2005, 19:49
  3. indirilen flimlerı vcd nasıl yacagım
    blade64 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 29.04.2005, 12:34
  4. iPod ve netten indirilen mp3'ler
    Blizzard tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 05.08.2004, 16:16
  5. İnternetten indirilen zip'li mp3'ler.
    GiRaM tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.07.2004, 14:20