PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan İpod'um da album kapaklarını göremiyorum

Ben ipoduma (nano) itunes kullanarak müziklerimi yüklüyorum. Ancak windows media player aracılığıyla mp3 lere koyduğum albüm kapak resimleri, itunes'ta yok oluyor. Dolayısıyla ipod'uma aktarınca da görüntülenmiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İzmir

İ-tunes ile her şarkıya ayrı ayrı albüm kapağı eklemeniz lazım. Resmi sürükleyerek, i-tunes'un sol altında ki albüm resmi bölümüne atabilirsin. I-tunes'ta otomatik olarak albüm resmi alınması için i-tunes Store hesabınızın olması gerekli.

iyide 100lerce şarkıya tek tek yapamam ki! İtunes store hesabı paralı mı? Değilse nasıl alınır?

essoloube
    Misafir

evet itunes store üyeliği maalesef ücretli...
    aYYaS'ın da belirttiği gibi şarkılara albüm kapaklarınızı tek tek eklemeniz gerek. Apple bu yolu kullanarak bir bakıma kendi programının daimi olarak kullanılmasını amaçlıyor, ve başarıyor da...
    Bu arada eğer albümleriniz bilgisayarınızda ayrı klasörler içerisinde duruyorsa yani her albüm kendine ait bir klasör içerisindeyse ve albüm kapaklarınız bu klasörler içerisindeyse sanırım itunes'a şarkıları teker teker değil de klasörü toptan yüklediğinizde albüm kapaklarının da ekleniyor olması lazım.

Benzer Başlıklar

1. Album yapmak istiyorum
    monsters tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 14.10.2007, 12:12
  2. full album siteleri
    kumbaroglu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 21.06.2006, 16:10
  3. web photo album
    NiQuitinCQ tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3