PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: PCnet cdleri

Varsayılan PCnet cdleri

arkadaşlar ben burda yeniyim ve 2 yıldırda PCnet üyesiyim.. PCnet cdlerindeki gibi interaktif cdler hazırlamak istiyorum mesela programın resmine tıklayınca aç>kaydet>iptal seçenekleri gelsin aynı PCnet dekiler gibi olsun istiyorum bana bunu anlatabilirmisiniz genişte olsun bilenlerin benimle paylaşmasınnı istiyorum şimdiden ilginiz için teşekkürler

Arkadaşım senin dediğin şey bu sayfalara sığmaycak bir şey. Google'da aratırsan birçok şey bulabilirsin.

Autorun denilen bir *.inf dosyası oluşturup CD'nin ana klasörüne koyarsan CD'yi otomatik olarak senin gösterdiğin internet sayfasından (html) açabilirsin. Html dilini biliyorsan işin kolay bilmiyorsan önce onu öğrenmelisin ki öyle şıp diye öğrenilecek bir şeyde değildir :wink:

Alıntı Orijinalini Gönderen: TBoy
    Üzme beni Hüsaam!
    Lütfen saçma sapan şeyler yazmayalım :!:

Alıntı Orijinalini Gönderen: _server_
    Autorun denilen bir *.inf dosyası oluşturup CD'nin ana klasörüne koyarsan CD'yi otomatik olarak senin gösterdiğin internet sayfası (html) açılacaktır. Html dilini biliyorsan işin kolay bilmiyorsan önce onu öğrenmelisin ki öyle şıp diye öğrenilecek bir şeyde değildir :wink:
    _server_ arkadaşında dediği gibi öyle şıp diye öğrenilecek ve burada anlatılacak kadar basit bişey değil, bu siteye bir bak yardımcı olur umarım..

Bakın..

tamam arkadaşlar saolun söyledikleriniz için ben biraz daha ugraşıyım..

Benzer Başlıklar

1. cdleri çalıştıramıyorum.
    pgkat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.06.2004, 10:33
  2. Bazı cdleri okumuyo
    XaNaX tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.11.2003, 20:04
  3. Cd-Rom'um cdleri tanımıyor :( ????
    xmencik tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8