PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayar açıldıktan sonra 3 dakika donuyor

Geçen günlerde elektrik kesintisinden sonra çok fazla sorun çıkmaya başladı buda onlardan biri.Hoşgeldiniz ekranından sonra masaüstü geliyor ve yaklaşık 3 dakika makine hiç cevap vermiyor(başlat menüsü donuyor,masaüstünden program açabiliyorum ama onlarda kilitleniyor sonra).O 3 dakikadan sonra düzeliyor.İlk başta norton(Hem nis 2007 hemde Norton 360 BETA)dan kaynaklanıyor sanmıştım.Sildim nortonu sorun kaybolmadı.Sizce neden olabilir.Windows tekrar kurulmuyorda.Nasıl düzeltebilirim.

seni üzmek istemem ama sanırım işlemcin gazi olmus.elektrik kesintisi demişsin olabilir

İşlemci gazi olamaz çünkü windows vista uçuyor.Daha alalı bir ay olmadı core2duo yu.

Belki yakın zamanda ağır bir program yükledin. Veya sistem açılışında çok fazla dosya yükleniyor olabilir. Hele bilgisayarına bir sürü yazı fontu, ufak ufakta olsa geri planda çalışan programlar yüklediysen olabilir. Bir de ben windowsun temasını değiştirmeye yarayan yanılmıyorsam Blink programını kullanıyorken bu sorunla karşılaşmıştım.

öncelikle söylediğin sorun genelde bilgisayar düzgün kapatılmazsa ortaya çıkıyor. sistem genelde kapatılırken bazı kırıtik işlemleri gerçekleştirddikten sonra kapatılıyor. kısacası eğer format atamıyorsan bi o günden öncesine sistem geri yükleme yap düzelir

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayar 15 dakika bekledikten sonra açılıyor
    okidoki tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 09.01.2008, 21:24
  2. Bilgisayar açıldıktan kısa bir süre sonra kapanıyor
    Ivanhoe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.01.2007, 18:20
  3. Pc acıldıktan bi süre sonra kapanıyor
    maniac_ea tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3