+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Antispy yazılımları problemi
-
15.01.2007 13:50 #1
Antispy yazılımları problemi
Arkadaşlar kolay gelsin. Ben düne kadar AD-AWARE adlı antispy yazılımını kullanıyordum. Dün biraz yeni programları deneyim dedim. Zone alarm proyu kurdum. makineyi tarattırdım. makinede spy bulduğunu ve sildiğini falan söyledi. Tekrar tarattırdım birşey bulamadı temiz dedi. Sonra spyware doctor yazılımını kurdum. Oda bişeyler buldu. Sildi mildi bişeyler yaptı. kullandığım yazılımların hepsinede son güncellemelirini yapmıştım. Benim anlayamadığım neden birinin bulduğunu diğeri bulamıyor. yada hepsi kafasına göre ayrı bişeylermi buluyor. Güvenlik için üç beş programmı kurmak zorundayız?
-
15.01.2007 14:02 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- istanbul
merhaba
dediginiz gibi malesef üç beş program kurmak zorundayız kapsamlı güvenlik istiyorsanız bu sart çünkü bir programı uptade yapıp tarama yaptıgınızda diger programın veri tabanı aynı güncellemeyi almayabilir onun sunucusu bu bilgiyi yayınlamamıs olabilir mesela bir adet real-time virus programı kurulmalı fakat sadece tarama amaçlı aktıf calısmayan en az bır yada bırden fazla virus programı bulundurulmalı anyı konu spy-ware içinde geçerli
-
15.01.2007 15:07 #3
Çok doğru söylüyorsunuz fakat benim için garip olan birşey var. anti spy yazılımları genelde sistemi yavaşlatıyor. Bunun üzerine bir güvenlik duvarı birde antivirus yazılımı girdimi 512 ramli bir bilgisayar laçkalaşıyor. şu üç güvenlik yazılımının toplam maliyeti kalitesine göre veya firmasına göre 50-70 dolar arası bide bu yazılımlarla rahat çalışmak için 512 mb bellek daha almaya kalksanız, 120-130 doları geçiyor yani bir işletim sistemi fiyatına güvenlik sağlamaya çalışıyorsunuz. Yinede sonuç iç açıcı değil. Ama ne varki işletim sistemi yazan şirketler sistemi nasıl daha çiçekli böcekli yaparız diye düşünüyorlar herhalde. Çünkü yayınlanan haberlere göre vistayıda kırdıkları söyleniyor.
-
15.01.2007 22:23 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
Makinenize sadece 2 program kurmanızı öneririm.İl ki Aol (Active Vırus Shiled) diğeri ise the cleaner.Bu programları kurduktan sonra aklınız makinenizde kalmaz ve gönül rahatlığı ile (güncellemelerini her zaman yapdıktan sonra) internette gezinebilirsiniz.Ben güvenlik duvarı istiyorum diye bir arzunuz var ise de zone alarm pro (zaten kurmuşsunuz) kullanabilirsiniz.
-
15.01.2007 22:35 #5
1GB RAM alsanız bile Anti virusler sistemde az da olsa bir kasıntı yapacaktır.. Bunun çözümü çift çekirdekte...Maalesef durum bu..Ram takviyesi elbetteki -64MB bile gözle görülmese bile -faydası olacaktır..Daha rahat çalışacaktır..Ama açılıştaki kasıntı ,virüs taramadaki kaıntının çözümü maalesef çift çekirdekte...
Benzer Başlıklar
-
xp-antispy yardım...
dilemma86 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 31.10.2006, 02:27 -
antivirüs,firewall ve antispy özelliği olan yazılım var mı?
gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 04.01.2006, 02:04 -
antivirüs ve antispy
tryaki tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.12.2005, 19:05 -
antispy ware iki program hangisi faydalı??
lewo tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 23.06.2005, 10:51 -
Xp-antispy programinin Turkcesi varmi?
irresistible tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 13.09.2004, 01:40

Alıntıyla Yanıtla

Bluetooth çalışmıyor!!!
Bugün, 20:53 / Donanım